SLAŽETE LI SE? Po mišljenju Regionalne privredne komore, oni su u godini za nama razvijali jug Srbije

SLAŽETE LI SE? Po mišljenju Regionalne privredne komore, oni su u godini za nama razvijali jug Srbije
Podeli:

LESKOVAC – Nagradu Regionalne privredne komore Leskovac u vidu plakete i diplome dobili su Fond za razvoj Republike Srbije, leskovačke firme „Mladost“ i „Jugprom„, „Tončev gradnja“ iz Surdulice, „Strela“ Klajić iz Lebana, vranjski „Mikromodeli„, bujanovački „Komunalac“ i „Vodovod“ iz Vladičinog hana, ali i Televizija Leskovac, RTV Vranje i „Vranjska plus„, kao i dopisništvo RTS-a u Leskovcu.

Reč je o tradicionalnim godišnjim nagradama za rezultate u proizvodnji, unapređenje tehnologije i poslovanja u 2016. godini, dodeljenim danas svečanoj komorskoj sednici.

Diplome Komore za doprinos u proizvodnji, izvozu i ostvarivanju dobiti dobili su direktor leskovačke Gradske autobuske stanice Gojko Veličković, privrednik iz Vranja Bratislav Dodić, predsednik Saveza ZZ Jablaničkog i Pčinjskog okruga Milorad Stajković, Novica Gorčić iz Bratmilovca, Saša Nedeljković iz Lokošnice, snimatelj B92 Dalibor Mitić i vlasnik „Agro-Adria“ iz Bujanovca Ćenan Malići.

15682936_179212772551738_2027004379_n

 

Za rezultate u povrtarskoj proizvodnji priznanje RPK Leskovac dobili su Boban Đorđević iz Donjeg Krajinca kod Leskovca i Dušan Đorđević iz vranjskog Vrtogoša.

Nagrađeni su i rudari Slavoljub Mladenović i Igor Stankov iz rudnika Lece i Slađan Aleksandrov i Miroslav Pešić iz rudnika Kriva Feja kod Vranja.

15698309_10209900269056576_3447808743942769552_n

Dobitnici specijalnih plaketa su predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež za poseban doprinos u razvoju jedinstvenog komorskog sistema u Srbiji, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović za doprionos u razvoju juga Srbije, generalni direktor „Simpa“ Slađan Disić, vlasnik beogradske „Alcogroup“ Miroljub Aleksić, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

15713101_179212769218405_159066538_n

Zahvalnice su uručene Slađanu Đorđeviću, posthumno, uzornom članu Udruženja žena iz Ladovice, KUD „Abrašević“ za poseban doprinos u radu RPK Leskovac i dugogodišnjem uredniku Radio Leskovca u penziji Dušanu Stamenkoviću.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Slažemo se u načelu. 22. decembra 2016., 3:51 pm

  U pojedinostima ima malih zamerki.
  Nedostaje Jugmedia da bi lista zaslužnih bila kompletna. Ozbiljan sam časna reč!
  0  0
  • Kakva Jugmedija. Ja bi nagradio kolumnistu, P.G. Marriju, .uru, Juru, Kurtu, Murtu…
   0   0
  • Svim naprednjacima 22. decembra 2016., 5:58 pm

   Da li vas je sramota: Goran Jović i Gojko Veličković razvijaju Leskovac ispred naprednjaka.Ovog iz Surdulice ne znam ali se kladim da je mnro…
   0   0
 2. –žalosno da jedan fotograf iz Lebana razvija Leskovac–kao ga nije sramota kao i sve njih?Pa gde bre živimo na marsu li,sve je propalo ,ljudi beže iz Jablaničkog okruga o ovaj našao da nagrađuje Gojka i Meska–a oni veseli..ej zemljo srbijo
  0  0
  • Goran odavno ne ume da razvije ni film iz foto aparata a kamoli, ni manje ni više nego – jug Srbije. Ali, samo neka su mi veseli i on a i ova dugogodisnja razvojna gospodja.
   0   0
  • Ko Vas džabolebonje pita uopste?Da vredite,pitali bi Vas a ne privrednike a koliko znam ovo je njihova institucija i po broju prisutnih vidim da podržavaju i komoru i „fotografa“čiji Vam uspeh strašno smeta.U čemu li.je Vaš problem?Vetovatno u glavi!
   0   0
   • Lovac, prvo i prvo olabi malo, smanji malo doživljaj i ne vredjaj. Drugo: komora da nešto vredi i da ima humanu misiju nju bi stvarno osnovali privrednici a ne Opština. Pod tri: nisam jezički čistunac, ali kad neko u 3 rečenice upotrebi veliko „V“ ne mogu a da ga ne ukorim da se to veliko „V“ ne koristi ako se obraćaš većem broju lica.
    1    0
    • Horacije ili kako sebe već nazivaš „Vi“ se i odnosi jedan komentar i jednu osobu ali si u pravu,takva osoba ne zaslužuje poštovanje sa veliko „Vi“.Pročitaj malo i drugo,komoru nije osnovala opština već privrednici dva okruga a opština se piše samlo „O“.Komora nije humanitarna organizacija već „sindikat“poslodavaca,da nije tako na skupovima bi bili radnici a ne direktori i vlasnici preduzeća a ti bolje uzmi nešto da radiš jer mislim da bi imao veće koristi nego da pričaš nešto o čemu pojma nemaš.
     0     0
   • Da te bolje vidiimm 23. decembra 2016., 12:41 am

    Makice, maskirala si se u lovca? Nemoj se tako šaliti sa nama. Čemu ostrašćenost i mržnja pod drugim nadimcima. Šef bi ti to strašno zamerio. Piši pod svojim umetničkim imenom.
    0    0
   • @Lovac, ne razgovaram sa fotografima koji su pljunuli na to plemenito zanimanje, da bi se kao čičak zakačili na narodnu grbaču.
    0    0
 3. Nije mi jasno sta su samo razvijali mene bi bilo stid da se pojavim u javnost a ne da se slikam i cerim zubi kao da sam pala sa marsa!
  0  0
 4. Jedino ovi rudari i povrtari što su stvarno nešto radili. Ostali prodavaju maglu
  0  0
 5. Телевизија Лесковац, вести – приведена три возача на трежњење у ПУ због вожње у пијаном стању, није било пожара и експлозија.
  Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа,развој чега? Смешно.
  0  0

Comments are closed.