SLAŽETE LI SE? Po mišljenju Regionalne privredne komore, oni su u godini za nama razvijali jug Srbije

SLAŽETE LI SE? Po mišljenju Regionalne privredne komore, oni su u godini za nama razvijali jug Srbije
Podeli:

LESKOVAC – Nagradu Regionalne privredne komore Leskovac u vidu plakete i diplome dobili su Fond za razvoj Republike Srbije, leskovačke firme „Mladost“ i „Jugprom„, „Tončev gradnja“ iz Surdulice, „Strela“ Klajić iz Lebana, vranjski „Mikromodeli„, bujanovački „Komunalac“ i „Vodovod“ iz Vladičinog hana, ali i Televizija Leskovac, RTV Vranje i „Vranjska plus„, kao i dopisništvo RTS-a u Leskovcu.

Reč je o tradicionalnim godišnjim nagradama za rezultate u proizvodnji, unapređenje tehnologije i poslovanja u 2016. godini, dodeljenim danas svečanoj komorskoj sednici.

Diplome Komore za doprinos u proizvodnji, izvozu i ostvarivanju dobiti dobili su direktor leskovačke Gradske autobuske stanice Gojko Veličković, privrednik iz Vranja Bratislav Dodić, predsednik Saveza ZZ Jablaničkog i Pčinjskog okruga Milorad Stajković, Novica Gorčić iz Bratmilovca, Saša Nedeljković iz Lokošnice, snimatelj B92 Dalibor Mitić i vlasnik „Agro-Adria“ iz Bujanovca Ćenan Malići.

15682936_179212772551738_2027004379_n

 

Za rezultate u povrtarskoj proizvodnji priznanje RPK Leskovac dobili su Boban Đorđević iz Donjeg Krajinca kod Leskovca i Dušan Đorđević iz vranjskog Vrtogoša.

Nagrađeni su i rudari Slavoljub Mladenović i Igor Stankov iz rudnika Lece i Slađan Aleksandrov i Miroslav Pešić iz rudnika Kriva Feja kod Vranja.

15698309_10209900269056576_3447808743942769552_n

Dobitnici specijalnih plaketa su predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež za poseban doprinos u razvoju jedinstvenog komorskog sistema u Srbiji, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović za doprionos u razvoju juga Srbije, generalni direktor „Simpa“ Slađan Disić, vlasnik beogradske „Alcogroup“ Miroljub Aleksić, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

15713101_179212769218405_159066538_n

Zahvalnice su uručene Slađanu Đorđeviću, posthumno, uzornom članu Udruženja žena iz Ladovice, KUD „Abrašević“ za poseban doprinos u radu RPK Leskovac i dugogodišnjem uredniku Radio Leskovca u penziji Dušanu Stamenkoviću.

Dragan Marinković


Podeli:
Slažemo se u načelu.

U pojedinostima ima malih zamerki.
Nedostaje Jugmedia da bi lista zaslužnih bila kompletna. Ozbiljan sam časna reč!

Da li vas je sramota: Goran Jović i Gojko Veličković razvijaju Leskovac ispred naprednjaka.Ovog iz Surdulice ne znam ali se kladim da je mnro…

Kakva Jugmedija. Ja bi nagradio kolumnistu, P.G. Marriju, .uru, Juru, Kurtu, Murtu…

–žalosno da jedan fotograf iz Lebana razvija Leskovac–kao ga nije sramota kao i sve njih?Pa gde bre živimo na marsu li,sve je propalo ,ljudi beže iz Jablaničkog okruga o ovaj našao da nagrađuje Gojka i Meska–a oni veseli..ej zemljo srbijo

Ko Vas džabolebonje pita uopste?Da vredite,pitali bi Vas a ne privrednike a koliko znam ovo je njihova institucija i po broju prisutnih vidim da podržavaju i komoru i „fotografa“čiji Vam uspeh strašno smeta.U čemu li.je Vaš problem?Vetovatno u glavi!

@Lovac, ne razgovaram sa fotografima koji su pljunuli na to plemenito zanimanje, da bi se kao čičak zakačili na narodnu grbaču.

Makice, maskirala si se u lovca? Nemoj se tako šaliti sa nama. Čemu ostrašćenost i mržnja pod drugim nadimcima. Šef bi ti to strašno zamerio. Piši pod svojim umetničkim imenom.

ce me vidis bolje preko ….motku

Lovac, prvo i prvo olabi malo, smanji malo doživljaj i ne vredjaj. Drugo: komora da nešto vredi i da ima humanu misiju nju bi stvarno osnovali privrednici a ne Opština. Pod tri: nisam jezički čistunac, ali kad neko u 3 rečenice upotrebi veliko „V“ ne mogu a da ga ne ukorim da se to veliko „V“ ne koristi ako se obraćaš većem broju lica.

Horacije ili kako sebe već nazivaš „Vi“ se i odnosi jedan komentar i jednu osobu ali si u pravu,takva osoba ne zaslužuje poštovanje sa veliko „Vi“.Pročitaj malo i drugo,komoru nije osnovala opština već privrednici dva okruga a opština se piše samlo „O“.Komora nije humanitarna organizacija već „sindikat“poslodavaca,da nije tako na skupovima bi bili radnici a ne direktori i vlasnici preduzeća a ti bolje uzmi nešto da radiš jer mislim da bi imao veće koristi nego da pričaš nešto o čemu pojma nemaš.

Goran odavno ne ume da razvije ni film iz foto aparata a kamoli, ni manje ni više nego – jug Srbije. Ali, samo neka su mi veseli i on a i ova dugogodisnja razvojna gospodja.

Nije mi jasno sta su samo razvijali mene bi bilo stid da se pojavim u javnost a ne da se slikam i cerim zubi kao da sam pala sa marsa!

Jedino ovi rudari i povrtari što su stvarno nešto radili. Ostali prodavaju maglu

Телевизија Лесковац, вести – приведена три возача на трежњење у ПУ због вожње у пијаном стању, није било пожара и експлозија.
Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа,развој чега? Смешно.