Smenjeni Ivica Popović prisvojio sportski pečat

Podeli:

LESKOVAC – Smenjeni predsednik Saveza za školski sport grada Leskovca Ivica Popović poneo je sa sobom pečate, delovodnike i drugu dokumentaciju, pa je novo rukovodstvo bilo primorano da slučaj prijavi policiji, koja je predmet predala tužilaštvu, rečeno je danas u tom savezu.

Novoizabrani predsednik Saveza za školski sport Miodrag Zdravković rekao je na konferenciji za novinare da će nadležni organi raditi svoj posao, ali da je potez smenjenog Popovića onemogućio rad Saveza.

„Bez pečata ne možemo pristupiti promeni statuta Saveza, što je uslov za preregistraciju kod Agencije za privredne registre. Rok za podnošenje prijave je 12. april. Dovode se u pitanje i predstojeća takmičenja“, kazao je Zdravković i dodao da ima nezvanična saznanja da je račun Saveza u blokadi.

(Kraj)

 


Podeli:
  1. Pa naravno,tesko je priznaje sebi da nije vise predsednik saveza!To se i moglo ocekivati od bivseg predsednika:on mesecima optuzuje pojedine profesore medicinske skole,salje prigovore i tuzbe ministarstvu,maltretira radnike te skole zbog neuspeha svog deteta koje pohadja tu skolu! U savezu je napravio veliki raskol madju kolegama,profesorima fizickog vaspitanja! Zbog toga se na skupstini skupila vecina profesora i smenila ga.

Comments are closed.