Smetlište pretvorili u dečje igrlište

Smetlište pretvorili u dečje igrlište
Podeli:

U ulici Đure Salaja u Mesnoj zajednici „Veljko Vlahović“ organizovana je akcija uređenja sportskog terena i dečjeg igrališta, u organizaciji JKP „Komunalac“ Leskovac, JKP „Grdelica“ iz Grdelice, Komunalne policije, kao i kompanije Por Verner Veber.

Na ovom prostoru je pokošena trava, zamenjene su oštećene klupice i ljuljaške, ofarbani su letnjikovac i mobilijari za decu, zamenjeni su stari koševi i ofarbani golovi na koje je postavljena nova mreža.

Osim komunalnih radnika, akciji se priključio i veliki broj stanovnika ove mesne zajednice koji je aktivno učestvovao u uređenju ovog prostora.

(Kraj)


Podeli:
 1. Bravo za akciju. Bravo za stanare a i za organizatore. Neka se samo deca radjaju i neka se igraju na ovim igralistima.
  Ovakve akcije stvarno volim da vidim
  0  0
 2. Svaka cast za ideju. I svaka cast sto vam nije tesko da sve ovo organizujete i radite nedeljom. Treba mnogo volje i truda a vi vidim imate. Samo napred.
  0  0
  • Koja bre „ideja“, rođače? Ljudi još pre 60 godina leteli u svemir a ti pozdravljaš ideju da roditelji, dede i babe očiste prostor gde im se deca igraju.
   0   0
 3. Samo da se zna ovo nikada nije bilo smetlište. Ovo je naše „livače“ i tu su se uvek igrala deca.
  0  0
  • Lepo je sve ovo što piše i što se vidi. Ali kad se javi neko kao što je „Komšija“ javi se sumnja kod čitalaca da neko ovde opasno „ne govori istinu“. Dal političari, dal „humani“ aktivisti neke tamo stranke, dal novinari, dal… Ako mene pitate ja najmanje sumnjam u istinitost „Komšijine“ tvrdnje.
   0   0

Comments are closed.