SNS deli novogodišnje paketiće u mesnim zajednicima

SNS deli novogodišnje paketiće u mesnim zajednicima
Podeli:

Gradski odor vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Leskovcu danas i sutra podeliće paketiće u više mesnih zajednica deci predškolskog uzrasta.

Zabeležili smo danas podelu poklona, uz prisutvo Deda Mraza i klovna, u MZ Moša Pijade 2.

Ovo je sedma po redu u nizu sličnih akcija koju organizujemo u saradnji sa Mesnim odborom Moša Pijade 1. Pozvali smo svu decu starosti do 6 godina i biće podeljeno 220 paketića“, kazao je Aleksandar Đorđević iz SNS-a, koji je iskoristio priliku da čestita Novu godinu svim građanima Leskovca.

Danas će aktivisti SNS-a podeliti paketiće još u mesnim zajednicama  u MO „Hisar 1“ i MO „Hisar 2“ (u Mesnoj zajednici Hisar – Deligradska ulica 5, biće podeljeno 270 paketića).

U 14 časova u Predejanu (u Motelu Predejane biće podeljeno 67 paketića), u 16 časova u MO Veljko Vlahović 1 i Rade Žunić u Leskovačkom kulturnom centru, gde će biti organizovana priredba i podeljeno 120 paketića.

U nedelju, 31. decembra, u 12 časova biće organizovana podela paketića i u Bratmilovcu, u Osnovnoj školi u ovom mestu.

U SNS-u kažu da će se paketići deliti i za Božić i srpku Novu godinu.

M.Ivanović


Podeli:
 1. I samo da znate za zloupotrebu dece se snosi odgovornost.
  I svi sa slika ste obelezeni.
  0  0
  • Gde vidite zloupotrebu dece? Zar je lose obradovati malisane poklonom za novu godinu?
   0   0
  • A kakvu zlozpotrebu zi vidis u podeli paketica, ovde paketice dobijaju sva deca bezobzira na politicku pripadnost njihovih roditelja
   0   0
  • Svi sa slika ste obelezeni i svaka cast Vama. Kamo sreće da je vise ovekvih akcija koje mame decji osmeh.
   0   0
  • Da li si bre ti normalan? Zasto je to zloupotreba dece kada deca ne glasaju. Ovde su roditelji doveli svoju decu slobodno. Pa pogledaj koliko naroda i dece, koja jos stranka organizuje ovako nesto? Decja radost nema alternativu.
   0   0
  • U nedostatku argumenata uvek krenete sa uvredama i pretnjama ali to je vas stil.
   0   0
   • dar velikog vodje
    0    0
   • A sta je ako nije zloupotreba?
    Odakle strankama pravo da deci dele paketice??
    Sta je to ako nije zloupotreba?
    Odakle znate da sva deca dobijaju?
    0    0
    • Ja sam zgranut a ne vi, pisete gluposti sva deca su na spisku a naravno ako ne dodju ne mogu od kuce da preuzmu paketic ovaj potez sns je za pohvalu i vi to trebate da podrzite ako ste roditelj
     0     1
  • Deca se raduju, njima ulepsavamo praznike, to je najvaznije. Ne preuvelicavajte i ovo, opustite se malo i vi i uzivajte u carima praznika.
   0   0
  • Svako dete treba obradovati za Novu Godinu, svaka organizacija koja je u mogućnosti treba dati svoj doprinos tome, ne vidm ništa loše u podeli paketića već naprotiv…
   0   0
 2. Nisu dobila samo deca do šest godina, nego i starija. Iako pripadam toj mesnoj zajednici, moja dva deteta (7i8 godina) nikada dobila ništa nisu.
  0  0
 3. Prava stvar, jedino je SNS uz svoj narod, kakva zloupotreba, ovo je jedna velika radost za decicu naseg grada. Odlicna organizacija, bravo, a kome smeta nemoj da gleda.
  0  0
 4. Hocu da budem Rom 30. decembra 2017., 5:20 pm

  Posle silnih nameta koje smo dobili ove godine Leskovacka vlast hoce da nam zamaze oci paketicima za decu.
  0  0
 5. Šta kad pojedemo sendviče,paketiće…šta kad se AV ne kandiduje više u Vašim mesnim zajednicama???
  0  0
 6. Ja samo da pitam…da li će neko da podeli u mesnoj zajednici “Centar“?
  Hvala unapred svima!!!
  0  0
 7. Lako da se podele paketici u mesnim zajednicama i odborima gde ste zaposlili po 20 coveka kao sto su mesni odbori hisar1 i hisar2.A terate ljude gde nikog niste zaposlili da kupe paketice.odakle??
  0  0
 8. Kad su deca u pitanju ne bi trebalo stranacki da se delimo. Svi koji mogu trebalo bi da da im ulepsaju ove praznike. Svaka stranka moze da uradi neku ovakvu akciju, pa i opozicija. Decja radost nema cenu.
  0  0
 9. Podela paketica, humanitarne akcije, davanje krvi, merenje pritisak…sve ispred kamere…a kad se kamere ugase – beda, 30.000 nezaposleni..Samo cekajte da vam udeli stranka nesto. Ce cekate ko 1993 i za leb. Jos malo.
  0  0

Comments are closed.