SNS kritikuje situaciju u leskovačkoj kulturi

SNS kritikuje situaciju u leskovačkoj kulturi
Podeli:

LESKOVAC – Članovi Odbora za kulturu opozicione Srpske narodne stranke (SNS) ocenili su danas da je situacija u leskovačkoj kulturi loša i da ide stranputicom, te da je za takvo stanje kriva lokalna vlast.

Predsednik tog odbora Saša Stevanović kazao je na konferenciji za novinare da leskovačke vlasti prema kulturi imaju maćehinski odnos, a da se na čelu kulturnih institucija nalaze nestručni ljudi.

Stevanoviće je kazao da leskovačku kulturu vode ljudi sa diplomama tehnologa, politikolozi i bivše tekstilne radnice.

(Kraj)

 

 


Podeli:
Sortiraj po:   najnoviji | najstariji | najviše glasova

A vi naprednjacii ste kao neki borci za pravdu? Da je neke pravde vašem Odboru za kulturu predsedavala bi Jasmina,(na slici levo) a ne kafanski pevač. I šta radi kod vas julovski dvorski slikar Vađo(Đavo?)(desno na slici od kaf.pevača)? Još uvek mu na glavi stoji tona putera, nikako da se puter istopi.

KOMENTAR ZADNJE KONFERENCIJE ODBORA ZA KULTURU SNS-a

Izuzetni gospodine NEJAKI,
Iako sam u NPL zaposlena sa VII stepenom (diplomirani ekonomista) priznajem da sam završila i Višu tekstilnu školu radi kvalitetnijeg bavljenja modom kroz Agenciju koju sam vodila.
Završila sam takođe i osnovnu školu.
Nisam pevala po KAFANAMA .
Iako su Vaša razmišljanja malo radikalno retardirana meni su apsolutno jasna jer u potpunosti korespondiraju sa vašom mentalnom građom.
Što se naravno ne bi reklo za vašu fizičku građu.
Markantni ste i nekako šarmantni na KAFANSKI NAČIN.

wpDiscuz