SNS: Niška opozicija ima amneziju

SNS: Niška opozicija ima amneziju
Podeli:

NIŠ – Najnoviji primer izleta u medijima Udružene niške opozicije, dokaz je kako se pred izbore javlja amnezija, piše SNS u svom saopštenju.

“Poštovana gospoda udružena sa svih strana, zaboravila su da su oni bili na rukovodećim mestima našeg grada i šta su ostavili za sobom. Srpska napredna stranka je prva i jedina stranka koja je, od kada je na vlasti, uvela zabranu zapošljavanja u javnom sektoru, koje je bilo na uštrb svih građana i nije bila otvoren biro za zapošljavanje kao u vreme demokrata kada su pozapošljavali ceo svoj partijski kadar”, trvde naprednjaci.

SNS se bori, tvrdi se, za svoje građane, otvaranjem novih radnih mesta.

“Predstavnici Srpske napredne stranke u Nišu koji su vodili grad, konsolidovali su budžet grada Niša i stvorili neuporedivo bolju finansijsku situaciju onima koji će osvojiti poverenje građana u aprilu, u odnosu na onu koja je zatečena 2012 . godine”, navodi se.

Na dan kada je Zoran Perišić postao gradonačelnik grada, vidljiva dugovanja Direkcije za izgradnju grada iznosila su 700 miliona, dok su nevidljiva ostala dugovanja sakrivena i sakupljena po fiokama vaših Uprava, tvrde naprednjaci.

“U 4 godine vlasti potrošili ste 5 budžeta grada Niša, ostavivši ljudima koji su dobili poverenje Nišlija dug od preko 5 milijardi dinara prenetih obaveza i 21,5 miliona evra kreditnih zaduženja”.

“Kada ljudi istrošenih političkih biografija pričaju o budućnosti, neko bi to nazvao ironijom, a neko bezobrazlukom”, zaključuje se u saopštenju SNS Niš.

(Kraj)


Podeli:
Označen sa
  1. Zaljubljeni Sekspir 27. marta 2016., 7:36 pm

    Jel ovo Nebojsa Randjelovic Necer prvi sa leve strane?Jeste,bivsi clan Ldp-a,koji je govorio da u SNS ima samo nesposobnih ljudi.Bio je u pravu,a sada evo ga sa njima.
    Profesore,profesore,studenti Pravnog fakulteta nece imati amneziju na izborima 24 aprila,odlucno cemo uci u politicku borbu protiv svih vas laznih demokrata koji ste prebegli kod SNS-a!
    0    0

Comments are closed.