SNS u Nišu podržava rasvetljavanje svih krivičnih dela

SNS u Nišu podržava rasvetljavanje svih krivičnih dela
Podeli:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš osvrnuo se saopštenjem na reuziltate vladavine sada opozicione Demokratske stranke optužujući je da je javne funkcije koristila radi sticanja lične i stranačke koristi, na štetu građana i bez poštovanja nadležnih državnih institucija čije su ingerencije tada rado uzurpirali, ted a sve to građani Niša – zanju.

Rezultati takve politike, koje su oni 2012. godine ostavili građanima i novoj vlasti, jesu: 5 milijardi dinara neisplaćenih i prenetih obaveza budžeta Grada Niša, 21,5 milion evra zaduženja po osnovu kredita i javna komunalna preduzeća na ivici kolapsa”, navodi se u saopštenju.

SNS, dodaje se, kao politička stranka koja je odgovorna prema građanima Niša i Srbije, “trudi se da opravda poverenje dobijeno na izborima i obavlja vlast tako da svakim danom učini život građana boljim i lakšim i da izvuče Niš i Srbiju iz stanja u koje su ih doveli DS i njeni sateliti, upravo vodeći politiku kakvu su naveli u svom saopštenju”.

Ponavlja se das u “svi građani Srbije jednaki pred zakonom i da nadležni državni organi uživaju bezuslovnu podršku za rasvetljavanje svih krivičnih dela, bez obzira na stranačku pripadnost njihovih počinilaca, što nije bio slučaj u vreme vladavine DS”.

Srpska napredna stranka nastavlja da vodi politiku poštovanja državnih institucija i vrši vlast u interesu svih građana Niša, kako bi se obezbedio kontinuirani razvoj Grada i realizovali investicioni projekti započeti prethodnih nekoliko godina”, zaključuje se u saopštenju niških naprednjaka.

(Kraj)


Podeli:
Označen sa
 1. politicari su listopadni 18. decembra 2017., 7:00 am

  Ako su zuti krali treba odmah da ih pohapsite jer imate sve poluge vlasti. Brinite vi vasu brigu, jer mi se cini da zelite medjusobno da se pokokate.
  0  0
 2. Halo SNS-ovci! Pa sedam automobili za samo mesec dana ste medjusobno sebi sami zapalili. Zaista ste vi nepobedivi, ali ce te se sami medjusobno pokokati.
  0  0

Comments are closed.