SNS u Nišu podržava rasvetljavanje svih krivičnih dela

SNS u Nišu podržava rasvetljavanje svih krivičnih dela
Podeli:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš osvrnuo se saopštenjem na reuziltate vladavine sada opozicione Demokratske stranke optužujući je da je javne funkcije koristila radi sticanja lične i stranačke koristi, na štetu građana i bez poštovanja nadležnih državnih institucija čije su ingerencije tada rado uzurpirali, ted a sve to građani Niša – zanju.

Rezultati takve politike, koje su oni 2012. godine ostavili građanima i novoj vlasti, jesu: 5 milijardi dinara neisplaćenih i prenetih obaveza budžeta Grada Niša, 21,5 milion evra zaduženja po osnovu kredita i javna komunalna preduzeća na ivici kolapsa”, navodi se u saopštenju.

SNS, dodaje se, kao politička stranka koja je odgovorna prema građanima Niša i Srbije, “trudi se da opravda poverenje dobijeno na izborima i obavlja vlast tako da svakim danom učini život građana boljim i lakšim i da izvuče Niš i Srbiju iz stanja u koje su ih doveli DS i njeni sateliti, upravo vodeći politiku kakvu su naveli u svom saopštenju”.

Ponavlja se das u “svi građani Srbije jednaki pred zakonom i da nadležni državni organi uživaju bezuslovnu podršku za rasvetljavanje svih krivičnih dela, bez obzira na stranačku pripadnost njihovih počinilaca, što nije bio slučaj u vreme vladavine DS”.

Srpska napredna stranka nastavlja da vodi politiku poštovanja državnih institucija i vrši vlast u interesu svih građana Niša, kako bi se obezbedio kontinuirani razvoj Grada i realizovali investicioni projekti započeti prethodnih nekoliko godina”, zaključuje se u saopštenju niških naprednjaka.

(Kraj)


Podeli:
Označen sa
  1. politicari su listopadni 18.12.2017., 07:00

    Ako su zuti krali treba odmah da ih pohapsite jer imate sve poluge vlasti. Brinite vi vasu brigu, jer mi se cini da zelite medjusobno da se pokokate.

  2. piravelo mile 18.12.2017., 07:30

    Halo SNS-ovci! Pa sedam automobili za samo mesec dana ste medjusobno sebi sami zapalili. Zaista ste vi nepobedivi, ali ce te se sami medjusobno pokokati.

Comments are closed.