SNS o otkazanom Vučićevom mitingu i vanrednoj situaciji

SNS o otkazanom Vučićevom mitingu i vanrednoj situaciji
Podeli:

LESKOVAC – Gradski odbor SNS, na predlog predsednika Stranke Aleksandra Vučića, doneo je odluku da do daljeg otkaže predizborne stranačke aktivnosti i miting zakazan za nedelju 13. marta, zbog teške situacije u državi koja je uzrokovana poplavama, saopšteno je danas.

„Srpska napredna stranka pojačaće svoje aktivnosti koje su usmerene na pomoć policiji, vojsci i sektoru za vanredne situacije.

Organizovaćemo i aktivnosti za pomoć našem narodu koji se nalazi na područjima ugroženim poplavama, jer samo ujedinjeni možemo da pobedimo i ovu nepogodu koja je zadesila našu zemlju“, navodi se u saopštenju.

(kraj)


Podeli:
Označen sa

Ih,kakav gest. Briga o ćovjeku.

To nije gest. Vučić brine o onome što je najbitnije!

Lako za tebe cico Viktorija. Al šta sad mi botovi muškog pola da jedemo u nedelju kad nema semgviċi i kad reko na majku da ne vari gulaš?

Realno, moglo je da bude bolje napisano. Sve prazne floskule. S’druge strane, koliko energetski efikasnih škola i zakrpljenih rupa možeš da slikaš u jednom danu…dosadili bi ljudima. Ovako je po njih bolje. Kao brinu se o bližnjem svom a u isto vreme ne sprovode kamapanju, jer realno i nemaju rezultate na koje mogu da se pozovu. Win, Win…kao Andrejeva firma.

Ova Vlada ima rezultate i to ne može niko da ospori jer su rezultati više nego vidljivi Koliko asfaltiranih ulica, renoviranih Domova kulture…

Ako mi nabrojis pet rezultata Vlade Srbije kupicu ti deset sendvica.Za svaki miting po jedan.A jacu ti nabrojati 50 laznih obecanja..

ma kakvih 50,milion praznih obecanja.

Realno ono što pišeš nema veze sa istinom.Ova vlada ima mnogo pozitivnih rezultata i brine se o svakom građaninu Srbije naročito ugroženim.Premijer je uvek bio uz ugrožene građane Srbije i prvi je tamo gde je najviše potrebno da se pomogne.Građani Srbije to vide da sada država Srbija stoji iza njih i zato daju podršku politici koju vodi ova vlada.

nedostatak vozaca autobusa

najbolje plivaju kad je vanredno stanje

Sve sam nabrsja od izvestaj od AV bez kisobran. A i ovaj Vas proglas tera na diruetici. Mnogo smo se razocarali i ja i moja zena a i deca sto se pomerija termit za cirkus u nas grad. Hvala vi sto postojite jer u suprotno ……….

Ovako…kad Vučić dođe ovde, u Leskovac, napraviću sendvič sam sebi. Može?