SNS o otkazanom Vučićevom mitingu i vanrednoj situaciji

SNS o otkazanom Vučićevom mitingu i vanrednoj situaciji
Podeli:

LESKOVAC – Gradski odbor SNS, na predlog predsednika Stranke Aleksandra Vučića, doneo je odluku da do daljeg otkaže predizborne stranačke aktivnosti i miting zakazan za nedelju 13. marta, zbog teške situacije u državi koja je uzrokovana poplavama, saopšteno je danas.

„Srpska napredna stranka pojačaće svoje aktivnosti koje su usmerene na pomoć policiji, vojsci i sektoru za vanredne situacije.

Organizovaćemo i aktivnosti za pomoć našem narodu koji se nalazi na područjima ugroženim poplavama, jer samo ujedinjeni možemo da pobedimo i ovu nepogodu koja je zadesila našu zemlju“, navodi se u saopštenju.

(kraj)


Podeli:
Označen sa
 1. Ih,kakav gest. Briga o ćovjeku.

  • To nije gest. Vučić brine o onome što je najbitnije!

   • Lako za tebe cico Viktorija. Al šta sad mi botovi muškog pola da jedemo u nedelju kad nema semgviċi i kad reko na majku da ne vari gulaš?

 2. Realno, moglo je da bude bolje napisano. Sve prazne floskule. S’druge strane, koliko energetski efikasnih škola i zakrpljenih rupa možeš da slikaš u jednom danu…dosadili bi ljudima. Ovako je po njih bolje. Kao brinu se o bližnjem svom a u isto vreme ne sprovode kamapanju, jer realno i nemaju rezultate na koje mogu da se pozovu. Win, Win…kao Andrejeva firma.

  • Ova Vlada ima rezultate i to ne može niko da ospori jer su rezultati više nego vidljivi Koliko asfaltiranih ulica, renoviranih Domova kulture…

  • Realno ono što pišeš nema veze sa istinom.Ova vlada ima mnogo pozitivnih rezultata i brine se o svakom građaninu Srbije naročito ugroženim.Premijer je uvek bio uz ugrožene građane Srbije i prvi je tamo gde je najviše potrebno da se pomogne.Građani Srbije to vide da sada država Srbija stoji iza njih i zato daju podršku politici koju vodi ova vlada.

 3. nedostatak vozaca autobusa

 4. najbolje plivaju kad je vanredno stanje

 5. Sve sam nabrsja od izvestaj od AV bez kisobran. A i ovaj Vas proglas tera na diruetici. Mnogo smo se razocarali i ja i moja zena a i deca sto se pomerija termit za cirkus u nas grad. Hvala vi sto postojite jer u suprotno ……….

 6. Ovako…kad Vučić dođe ovde, u Leskovac, napraviću sendvič sam sebi. Može?

Comments are closed.