SNS očekuje ubedljivu pobedu u Vlasotincu

SNS očekuje ubedljivu pobedu u Vlasotincu
Podeli:

VLASOTINCE – Srpska napredna stranka očekuje pobedu na predstojećim lokalnim izborima u Vlasotincu sa preko 50 posto glasova birača, ocenjeno je sinoć na mitingu te stranke ispred hotela “Zemun”.

sns_miting_todorovic

Kandidat za predsednika opštine Zoran Todorović podsetio je na minuli četvorogodišnji period kada se “kupoprodajom odborničkih mandata” vlast često menjala i izrazio uverenje da će Vlasotince biti politički stabilno posle izbora.

“Građanima je dosta jeftinih političkih prepucavanja, zato su ovi izbori velika šansa da obezbedimo stabilnost lokalne zajednice i da onda ubrzano izgrađujemo – sigurno okruženje za investitore, domaće i strane, lokalnu samoupravu i njena preduzeća kao istinski servis građana, da uređujemo infrastrukturu,

sns_miting_vlasotince_1

da pomognemo mladima da ostanu u svom gradu, da čuvamo životnu sredinu. Zato nam je potrebno da na ovim izborima budemo jedinstveni više nego ikada”, kazao je Todorović, koji je i sada na funkciji predsednika opštine.

Gašićevo obezbeđeno pokušavalo je na drzak način sve vreme da disciplinuje malobrojne novinare, preteći čak i iznošenjem sa mitinga

Predsednik Opštinskog odbora SNS Nenad Stojković tvrdio je da stranka ne želi vlast i moć, već razvijenu opštinu.

“Opštinu s kojom ćemo biti ponosni svuda i hrabro je braniti od onih koji su je opljačkali. Vreme je da Vlasotincu damo, pre svega, svoje poštenje i odgovornost, ljubav, kako Srbiju nikada više ne bi vodili tajkuni i kako nepošteni ne bi pljačkali sve vredno u Vlasotincu”, istakao je Stojković.

sns_miting_vlasotince_nenad stojkovic

Okupljenima se obratio i član Predsedništva SNS i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, ocenjujući da će izbor za glasače biti lak i jednostavan.

sns_miting_vlasotince_cvetanovic

“Hoćete li Pajtića koji je za 16 godina upropastio Vojvodinu, Tadića koji je sopstvene ideje izdao, DSS i Dveri koji bi uništili Srbiju za 60 dana?”, pitao je Cvetanović, koji se zahvalio koalicionim partnerima SNS u Vlasotincu – SPO-u i PUPS-u.

Govorio je i funkcioner SNS Dragan Stevanović Boske iz Surdulice, izražavajući uverenje da će posle izbora i njegova opština, ali i ceo jug Srbije biti naprednjački, a okupljenima se obratio i potpredsednik SNS Bratislav Gašić.

Na mitingu SNS u Vlasotincu nisu primećeni autobusi i pristalice ove stranke iz drugih opština.

(Kraj)mil


Podeli:
 1. Vec vidjeno…
  0  0
 2. Ako Gasic, Mesko i Boske treba da nas usrece,molimo Boga da nas ta sreca mimoidje. Bice to u skladu sa onim Godine koje su nam pojeli skakavci.
  0  0
 3. ribari ljudske duse 15. aprila 2016., 3:29 pm

  SNS gazi sve pred sobom. Pogotovo one koji nece da klece,ili saviju kicmu.
  0  0
 4. Ja znam da ovaj portal favorizuje privrednike iz Vlasotinca. Al pisati laži nije lepo. Ruku dajem ako je imalo preko 500 ljudi na skupu najjiskrenije. Vidi se i po slikama na fejsu.
  0  0
 5. tako i Sloba pa se okliznu…
  0  0
 6. Možemo da ih mrzimo ili ne ali Vlasotince definitivno nema boljih. Vreme je da se pogledamo u oči i upitamo se da li sa političke scene treba počistiti one koji su pljačkali i koji bi da i dalje naplaćuju svoje „menadžerske sposobnosti“!?
  0  0
 7. Vi da vodite Srbiju…pa jednog MIsu Metaliku ste izgubili!
  0  0

Comments are closed.