SNS očekuje ubedljivu pobedu u Vlasotincu

SNS očekuje ubedljivu pobedu u Vlasotincu
Podeli:

VLASOTINCE – Srpska napredna stranka očekuje pobedu na predstojećim lokalnim izborima u Vlasotincu sa preko 50 posto glasova birača, ocenjeno je sinoć na mitingu te stranke ispred hotela “Zemun”.

sns_miting_todorovic

Kandidat za predsednika opštine Zoran Todorović podsetio je na minuli četvorogodišnji period kada se “kupoprodajom odborničkih mandata” vlast često menjala i izrazio uverenje da će Vlasotince biti politički stabilno posle izbora.

“Građanima je dosta jeftinih političkih prepucavanja, zato su ovi izbori velika šansa da obezbedimo stabilnost lokalne zajednice i da onda ubrzano izgrađujemo – sigurno okruženje za investitore, domaće i strane, lokalnu samoupravu i njena preduzeća kao istinski servis građana, da uređujemo infrastrukturu,

sns_miting_vlasotince_1

da pomognemo mladima da ostanu u svom gradu, da čuvamo životnu sredinu. Zato nam je potrebno da na ovim izborima budemo jedinstveni više nego ikada”, kazao je Todorović, koji je i sada na funkciji predsednika opštine.

Gašićevo obezbeđeno pokušavalo je na drzak način sve vreme da disciplinuje malobrojne novinare, preteći čak i iznošenjem sa mitinga

Predsednik Opštinskog odbora SNS Nenad Stojković tvrdio je da stranka ne želi vlast i moć, već razvijenu opštinu.

“Opštinu s kojom ćemo biti ponosni svuda i hrabro je braniti od onih koji su je opljačkali. Vreme je da Vlasotincu damo, pre svega, svoje poštenje i odgovornost, ljubav, kako Srbiju nikada više ne bi vodili tajkuni i kako nepošteni ne bi pljačkali sve vredno u Vlasotincu”, istakao je Stojković.

sns_miting_vlasotince_nenad stojkovic

Okupljenima se obratio i član Predsedništva SNS i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, ocenjujući da će izbor za glasače biti lak i jednostavan.

sns_miting_vlasotince_cvetanovic

“Hoćete li Pajtića koji je za 16 godina upropastio Vojvodinu, Tadića koji je sopstvene ideje izdao, DSS i Dveri koji bi uništili Srbiju za 60 dana?”, pitao je Cvetanović, koji se zahvalio koalicionim partnerima SNS u Vlasotincu – SPO-u i PUPS-u.

Govorio je i funkcioner SNS Dragan Stevanović Boske iz Surdulice, izražavajući uverenje da će posle izbora i njegova opština, ali i ceo jug Srbije biti naprednjački, a okupljenima se obratio i potpredsednik SNS Bratislav Gašić.

Na mitingu SNS u Vlasotincu nisu primećeni autobusi i pristalice ove stranke iz drugih opština.

(Kraj)mil


Podeli:
  1. Vec vidjeno…

  2. Ako Gasic, Mesko i Boske treba da nas usrece,molimo Boga da nas ta sreca mimoidje. Bice to u skladu sa onim Godine koje su nam pojeli skakavci.

  3. ribari ljudske duse 15. aprila 2016., 3:29 pm

    SNS gazi sve pred sobom. Pogotovo one koji nece da klece,ili saviju kicmu.

  4. Ja znam da ovaj portal favorizuje privrednike iz Vlasotinca. Al pisati laži nije lepo. Ruku dajem ako je imalo preko 500 ljudi na skupu najjiskrenije. Vidi se i po slikama na fejsu.

  5. tako i Sloba pa se okliznu…

  6. Možemo da ih mrzimo ili ne ali Vlasotince definitivno nema boljih. Vreme je da se pogledamo u oči i upitamo se da li sa političke scene treba počistiti one koji su pljačkali i koji bi da i dalje naplaćuju svoje „menadžerske sposobnosti“!?

  7. Vi da vodite Srbiju…pa jednog MIsu Metaliku ste izgubili!

Comments are closed.