SNS: Prostaci i tabloidno novinarstvo

Podeli:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju , saopštio je da „zgrožen najnovijim prostačkim ispadom” bivšeg zamenika gradonačelnika Vranja ,Igora Andonova i novinara ,Saše Stojkovića koji su gostujući na lokalnoj televiziji, uputili niz osuda prema lokalnoj vlasti, “nazivajući je između ostalog političkim šljamom.”

U svom obraćanju javnosti vranjski naprednjaci konstatuju da će njihovo gostovanje biti upamćeno kao primer loše novinarske prakse i vrhunskog licemerja i političke nedoslednosti, na televeiziji koju , po njihovim procenama prati 25 gledalaca.

Verujemo da je samo na pomenutoj televiziji moguće vređati legalno izabranog gradonačelnika i nazivati ga amaterom i štitom za „pljačke“, kako je to nazvao ovaj tesar na privremenom radu u novinarstvu. Ako gospodin Stojković nema moralnih kočnica i obzira prema prvom čoveku grada kao političkoj figuri, onda bar treba da ima poštovanja prema njegovoj diplomi i doktorskom zvanju. NJegova tesarska diploma treba ili bi trebalo da ustukne i da se stidi pred ovim uglednim doktorom iza kojeg stoje decenije obrazovanja i edukacije”, piše između ostalog u saopštenju.

Praveći osvrt na političku pripadnost Igora Andonova, njegovo gostovanje ocenjeno je kao “vrhunac njegove verbalno – političke dijareje i zaista je teško dati dijagnozu i spoznati genezu političke propasti ovog politikanta”.

Idiot koji je sam sebe smenio sa mesta zamenika gradonačelnika, redovno, nekad pod uticajem alkohola, izmišlja najgore laži o lokalnim funkcionerima SNS jer nisu hteli da mu postave švalerku za direktora jedne ustanove u Gradu”, piše u saopštenju.

Vranjski naprednjaci poručili su “demogogu svetskih razmera”, kako su opisali Andonova, “da pre nego što se sledeći put pojavi, na nekoj televiziji, barem izvini građanima Vranja, zbog štetočinske politike koju je vodio i njenih posledica, jer smatramo da za tako nešto ima preko milion (evra) razloga.” stoji u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor SNS iz Vranja.

(Kraj)


Podeli:
Označen sa
 1. Ako ima milion evra uhapsite ga . Vi ste predstavnici idiotske skole obmane naroda. Vasa politika urusice se kao piramidalna stednja Jezde i Dafine. Pa malopre je tuzilastvo odbacilo krivicnu prijavu protiv Vulina, vojnog ministra koji nije sluzio vojsku, a u vezi sa tetkom iz Kanade koja mu u Bgd. kupila stan od 103 kvm. Preko 200.000 evrova Vulin uneo iz Kanade. Sije mu ga Djura zajedno sa Djurdjom. Vasa je sreca sto ste okupirali televizije sa nacionalnom frekfencijom, jer ovakve portale cita mali broj gradjana Srbije. Nemoze posten covek da izadje i pred gledaoce iznese, sve vase lazi, obecanja, obmane, kradje i da navede sve tetke iz Kanade, amerike … Vi i vas vodja AV ste demagozi svetskih razmera. Vi ste istorijska najveca nesreca koja se na ovim prostorima pojavila.
  0  0
 2. lele nane ce budne plkanje 22. septembra 2017., 7:14 pm

  manipulanti,lopovi,demagozi, pederi,partijski preletaci i svemoguci vodja koji odlucuje dali ce biti sunce ili kisa. Odlucuje da postavi za ministra coveka koji nije sluzio vojsku, za predsednika vlade zenu specificnog sexulnog opredeljenja. Ama sto ova zena nista nezna, nije mi jasno gde se posebno to ona istakla. U kojoj oblasti. E sad vranjanci koji sebe nazivaju SNS daju saopstenje. Ma ja se kladim da su platili drugog da im napise saopstenje. Joj kad pukne tikva.
  0  0
 3. Pola decenije valjamo se u medijskom blatu 22. septembra 2017., 8:57 pm

  U SVIM medijima postoji politička sprega vlasnika i urednika sa političkim strankama. A upravo su novinari oni koji imaju moć da sruše ovaj režim i taj proces će početi onog momenta kada odbiju da budu ponizne sluge bilo kome, osim sopstvenoj savesti i profesionalnim medijskim standardima.
  0  0

Comments are closed.