SNS-SPS Ratne sekire duboke zakopane zbog Vučićeve pobede

SNS-SPS Ratne sekire duboke zakopane zbog Vučićeve pobede
Podeli:

Na drugom u nizu sastanaka predstavnika Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Vranju, definisane su konkretne obaveze u delu aktivnosti za potrebe zajedničke kampanje na predstojećim predsedničkim izborima.

Politička saradnja između  dve partije uspostavljena je posle dužeg vremena i međusobnog previranja, a po rečima lidera na lokalu ona sada funkcioniše prema planu.  Dogovori su usmereni u pravcu normalizacije odnosa kroz konkretne ciljeve i aktivnosti u narednom periodi.

„Imamo dva važna i ozbiljna mitinga. Jedan je u Nišu, drugi u Beogradu dok je treći zajedničko pojavljivanje na štandu i Izbornom štabu kao i spuštanje nivoa koordinacija na svim nivoima „ rekao je Antić tom prilikom

Prvi čovek vranjskih naprednjaka navodi da se saradnja odvija na zavidnom nivou, što je jedan od prvih uslova da Aleksandar Vučić u Vranju osvoji najveći broj glasova, uz konstatciju da je dosta urađeno od prvog sastanka početkom marta, a predstojeće izbore opisuje kao teške.

Mi kao najodgovorniji ljudi u Gradskom odboru imamo zadatak da prenesemo poruku iz centrala stranki. Imam poverenje u Zorana Antića i njegove saradnike u pogledu apsolutnog doprinosa pobedi Aleksandra Vučića u Vranju” rekao je Slaviša Bulatović i dodao da će SNS imati vodeću poziciju u Izbornoom štabu.

Upitan o načinu finansiranja kampanje rekao je da se ona odvija preko računa centrale.

Sve je javno i dostupno. Državni revizori su utvrdili da su sve dosadšnje kampanje rađene u skladu sa zakonom, a ja verujem da će se to pokazati i sa trenutnom” odgovrio je Bulatović.

Antić je naglasio da je podrška zajedničkom kandidatu sada više naredbodavni stav stranke, jer je prioritet pobeda Vučića u prvom krugu

Pozivam sve članove, pristalice i simpatizere SPS da 2.aprila daju svoj glas zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću kako bi omogućili pobedu u prvom krugu” apelovao je Antić.

Vranjski socijalisti održaće skup u Sali OKCE 30.marta na kome  se osim potprdsednika partije očekuje i prisustvo naprednjaka.

(Kraj)


Podeli:
  1. Ova koalicija plus JUL devedesetih je izbacila Boru Stankovica iz djackih lektira.Ko li je sada na redu?Vranje ima svoj identitet,svoju kulturu poznatu na daleko.Cuvajte je.Cuvajte se.

Comments are closed.