Spisak svih nagrađenih studenata povodom jubileja Univerziteta

Spisak svih nagrađenih studenata povodom jubileja Univerziteta
Podeli:

NIŠ – Povodom obeležavanja jubileja – 50 godina uspešnog naučnog, obrazovnog i umetničkog rada Univerziteta u Nišu, Savet ove visokoškolske institucije, doneo je odluku da se dodele specijalna priznanja najboljim studentima.

Najboljim studentima koji su završili osnovne akademske studije Univerziteta dodeljen je Srebni znak:

Aleksandru Đorđeviću, Aleksandri Arsenijević, Jelici Milosavljević i Milici Jović studentima Ekonomskog fakulteta u Nišu, Nikoli Tasiću sa Elektronskog, Milošu Markoviću sa Pravnog, Nikoli Stevanoviću sa Prirodno-matematičkog fakulteta, Sandri Stamenković sa Tehnološkog fakulteta u Leskovcu, Milkici Radovanović diplomcu Fakulteta umetnosti i Dušanu Milenkoviću sa Filozofskog fakulteta u Nišu.

Srebrni znak su dobili i svršeni studenti master akademskih studija u 2013/2014. godini:

Danilo Bošković, Mina Marković i Gordan Janković (Ekonomski fakultet), Nikola Simić (Elektronski fakultet), Neda Savić (Pravni fakultet), Irena Raca (Prirodno-matematički fakultet), Kristina Marković (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Nikola Peković (Fakultet umetnosti) i Milena Stanković (Filozofski fakultet), kao i Milan Džunić najbolji svršeni student integrisanih akademskih studija na Medicinskom fakultetu.

Dodeljene su i Povelje Univerziteta u Nišu najboljim svršenim studentima fakulteta u školskoj 2013/2014. godini:
Aleksandri Igić sa Građevinsko-arhitektonskog fakulteta, Emiliji Stojanović sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Mileni Bulajić sa Učiteljskog fakulteta u Vranju, Nataliji Tošić sa Fakulteta zaštite na radu.

Povelju za najbolje studente master studija dobili su:
Milica Stefanović (Mašinski fakultet), Dejan Stojković (Tehnološki fakultet u Leskovcu), Andrija Zorić Građevinsko-arhitektonski), Danijela Proković (Fakultet zaštite na radu) i Tamara Lutovac (Učiteljski fakultet u Vranju).

(Kraj)


Podeli: