Sve spremno za 7. Samit jugoslovenskih fotografa (PROGRAM)

Sve spremno za 7. Samit jugoslovenskih fotografa (PROGRAM)
Podeli:

Foto klub „Leskovac“ u saradnji sa Leskovačkim kulturnim centrom organizuje VII Samit fotografa eks Jugoslavije, koji će ove godine okupiti više od 50 autora iz regiona.

Programom su predviđene izložbe, predavanja, promocije radova, panel diskusije, snimanje znamenitosti Leskovca i Vlasinskog jezera

 Među znamenitim učesnicima Samita i ove godine su Tomislav Peternek, Vinko Šebrez, Boro Rudić, Ivo Borko, Branimir Ritonja i mnogi drugi.

Biće priređene dve kolektivne međunarodne izložbe ovogodišnjih i prošlogodišnjih učesnika, kao i samostalna izložba Aleksandra Kelića, majstora fotografije Foto saveza Srbije, istaknutog umetnika i profesora fotografije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu.

Pokrovitelj ove manifestacije, koja ima sve veći značaj i odjek u javnosti i medijima, je lokalna samouprava.   

Zvanično otvaranje Samita je u četvrtak 12. oktobra u 20 časova u Leskovačkom kulturnom centru.

(Kraj)


Podeli:
 1. Svaka cast! Jedna od najboljih manifestacija u Leskovcu, a i sire, koja je uspela da okupi fotografe iz cele bivse Jugoslavije! Svaka cast Vesni Djordjevic, zeni koja je zasluzna sto se ova manifestacija odrzava vec godinama u Leskovcu!
  0  0
 2. Bravo Vesna! Jedva cekamo ovogodisnji samit!
  0  0
 3. Samit sa fotografima iz bivse Jugoslavije je odlicna ideja!!! Svaka cast za organizatore
  0  0
  • Suzo moja Suzana … Taj samit se organizuje godinama, da ne kasniš malo sa pohvalama. Ipak, zamolio bih sendvič i 3000 dinara za gospoju …
   0   0
 4. Divno! Iz godine u godinu ove manifestacije ne prestaju da bivaju jedne od najvaznijih kulturnih dogadjaja u gradu! Samo tako nastavite!
  0  0

Comments are closed.