Srđa majstor iz Donje Lakošnice kao “Gorska služba”

Srđa majstor iz Donje Lakošnice kao “Gorska služba”
Podeli:

U Donjoj Lakošnici kod Leskovca dans je grejder učinio prohodnim put kroz selo, ali u prethodna dva, tri dana meštanima se na usluzi našao Srđa Majstor sa svojim džipom.

Svakome ko se našao u nevolji na putu, piše naš čitalac, pritekao je u pomoć.

“Ko god da je pošao automobilom morao je da se zaustavi u snegu, pošto je put zavejan I niko ne mari za nas. Gorska sluzba Srdje majstora i njegovog dzipa intervenisala na terenu sa rekvizitima i pomogala sve one koji su posli u Lakosnicu i iz nje da proslave praznik, izvukao je iz smetova preko 50 vozila zavejanih u snegu.Svaka pohvala za naseg mestana vrednog pomena”, piše naš čitalac.

Srđa majstor je lokalni mehanicar, jedan od retko dobrih ljudi koji nije hteo da sedi u toplom domu. On je, izgleda, i skroman čovek, pa ga ni naš čitalac nije predstavio punim imenom.

(Kraj)


Podeli:
  1. mi smo bili zaglavljeni u sneg kod cokanove barake 3 sata i da nije dosao Noce padobranac s dzipa ne bi izasli iz sneg cel noc, zvali smo sve redom po lokosnicu. niko ne pise o tome sto je covek morao da ustane s vecere da bi dosao da nam pomogne. I na sve to je covek rizikovao da pokvari dzip zato sto mu bio zamrznut plin.
    0    0

Comments are closed.