Štab za vanredne situacije u Vlasotincu zaseda svakodnevno

Štab za vanredne situacije u Vlasotincu zaseda svakodnevno
Podeli:

Grejderi, buldožeri i traktori i danas čiste puteve u brdsko –planisnkom delu opštine Vlasotince, dok su u ravničarskom oni očišćeni.

Čisti se u pravcu Jakovljeva, Gornjeg Dejana i Zlatićeva, očišćen je put prema Dadincu, a čiste se i mahalski putevi prema Lopušnji. 

Snabdevanje strujom i vodom je normalno„, saopšteno je sa današnje sednice Štaba za vanredne situacije.

Zimsko održavanje puteva povereno je na tenderu vlasotinačkom preduzeću HSV Mehanizacija, a njihovim mašinama priključio se juče i danas skiper JKP Vodovod.

Članovi Štaba za vanredne situacije su u stalnoj komunikaciji, a za sutra je zakazana naredna sednica.

(Kraj)


Podeli:
 1. LAZU NEUMEJU NI PUT DA OCISTE , OVO JE SRAMOTO STO PISETE , DODJITE U SELA DA VIDIDTE KAKO SU SE IGRALI SA BAGEROM
  0  0
 2. Umesto sto zasjedaju svakodnevno,nek uzmu lopate u ruke i očiste ulice po gradu.Nemoze grad da se cisti sa 2 traktora,ako je i to moguće eto i mene sljedece godine na tenderu.Sramota…
  0  0
 3. dali moze slika to sto je ocisceno .hvala
  0  0
 4. Verovatno clanovi staba nisu imali potpuni uvid u ono sta je ocisceno ili za njih ne postoji 15 stanovnika mahale Djordjine (Gornji Dejan) od kojih nema mladjih od 60 godina uglavnom invalida i nesposobnih,do cijih kuca nije ociscen sneg cija visina na pojedinim mestima prelazi i vise od jednog metra.Apelujem na clanove staba da sagledaju i ove ljude i sto pre ociste smetove u pomenutoj mahali.
  0  0

Comments are closed.