Stamenković ponovo direktor Apoteke, novi u Turističkoj organizaciji i Pijaci

Stamenković ponovo direktor Apoteke, novi u Turističkoj organizaciji i Pijaci
Podeli:

Dosadašnji direktor Apoteke Leskovac Dragan Stamenković biće reizabran na tu funkciju na sednici Skupštine grada koja počinje u ponedeljak 11. septembra, jer je jedini kandidat koji se javio na konkurs, saznaje Jugmedia.

Opozicija u leskovačkom lokalnom parlamentu tražila je još krajem prošle godine smenu direktora Apotekarske ustanove zbog, kako su navodili, upropašćavanja ove zdravstvene ustanove, a sa njima se tada delimično složio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ističući da „u Apoteci situacija i nije baš sjajna“.

Odbornici će na sednici glasati i za novog vršioca dužnosti direktora TOL-a, za koga je predložen dosadašnji gradski većnik zadužen za kulturu Nebojša Kocić, što znači da ta kvota u raspodeli „vlasti“ ostaje Socijalističkoj partiji Srbije.

Kao što smo već pisali, diplomirani ekonomista Ivan Milovac biće novi direktor gradskog preduzeća Pijaca.

Odbornici će u ponedeljak raspravljati i o izveštaju o izvršenju Odluke o budžetu grada Leskovac za prvu polovinu ove godine, a najžešća polemika se očekuje prilikom usvajanja predloga o formiranju Radnog tela za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. sve je to brze jace bolje
    0    0
  2. Cestitam gospodi iz SNS-a kvalitetan predlog, i ujedno bih iskoristio priliku da im cestitam na novoj koaliciji sa Ramusem Haradinajem. Takodje bih pozdravio i predlog SNS da jedna ulica u Leskovcu nosi naziv „junaka sa Kosara“. Mnogo Brzo, mnogo Jako al nikako …….
    0    0

Comments are closed.