Fudbal

Stankovićev prelazak u Partizan proslavljen porazom Puste reke

Stankovićev prelazak u Partizan proslavljen porazom Puste reke
Podeli:

BOJNIK – Prijateljska utakmica pionira između Puste reke iz Bojnika i super ligaša Partizana iz Beograda završila se na stadionu u Bojniku podenom gostiju sa 0:5 (0:3).

Meč je odigran povodom odlaska u redove crno-belih Nikole Stankovića koji je ponikao u Pustoj reci.

Pre početka utakmice u ime  Partizana  Ljubiša Blagojević uručio je domaćem zonašu komplet sportske opreme u znak zahvalnosti što je u njihove redove doša super taletvani Bojničanin.

Na terenu superiorni su bili gosti koji su postigli pet pogodaka. Centralna figura bio je trostruki strelac Zečević koji je postigao „het-trik“ i  tako pokazali sa pravom bolji kvalitet od domaćina. Po završetku utakmice uprava domaćina na čelu sa predsednikom Predragom Vidojevićem priredila je zajedničko druženje za sve fudbalere.

Bojnik: Gledalaca-    Sudija: Stevan Filipović  ( Leskovac). Strelci: Večević u 10, 27, 70, Ilić u 45,  Dzajić u 50 minutu.

PUSTA REKA: Aleksić, Veljković, Golubović, Jović, Ljubenović, Petrović, N.Stevanović, Cvetković, Marković, Veselinović, M. Stevanović. Igrali su još: Cenić, Ristić, Mladenović, Jovanović, Denić, Veličković, Stojanović

PARTIZAN (BGD): Borković, Adzić, Trivić, M. Ilić, Stanković, V. Ilić, Ostojić, Čermelj, Ružić, Zečević, Mišić. Igrali su još: Đenić, Todorović, Dzajić, Milenković.

Vukašin Stevanović


Podeli: