Sutra ceo dan bez vode sedam ulica, u petak još jedna

Sutra ceo dan bez vode sedam ulica, u petak još jedna
Podeli:

Zbog završetka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ul.Vojvode Mišića i prevezivanja novoizgrađene mreže, bez vode će sutra od 8 do 20 časova ostati potrošači u  osam gradskih ulica.

Na vreme bi trebalo da natoče flaše i balone žitelji Ulice Vojvode Mišića, Babičkog odreda od ul.Vojvode Mišića do ul.Stepe Stepanović,Cara Dušana, Maksima Gorkog, Zelengorske, Radoja Domanovića i Ratka Pavlovića

Takođe ,meštani Ulice Božidara Veličkovića, na potezu južno od fabrike „Mladost“, zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, imaće prekid u vodosnabdevanju u petak, u periodu od  8 do 20 časova.

JKP“Vodovod“ moli potrošače da prilagode sopstvene potrebe za vodom kao i da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Dragan Marinković


Podeli:
Označen sa
  1. Sta ste ovim hteli 16. avgusta 2017., 11:28 pm

    Zvao sam vodovod. Informaciju imate od podneva. Nama je prenosite u ponoc a kazete sutra nece biti vode. Ustvari danas nece biti vode. Ustvari ne mozemo ni da se organizujemo jer cim ustanemo nece biti vode. Sta ste ovim hteli, posto uopste niste hteli da nas ibformisete?
    0    0

Comments are closed.