SUTRA SAJAM ZAPOŠLJAVANJA Javite se tkači, tapetari, automehaničari…

SUTRA SAJAM ZAPOŠLJAVANJA Javite se tkači, tapetari, automehaničari…
Podeli:

Na drugom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja u Leskovcu  učešće je najavilo 15 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije,  trgovine, elektroindustrije i osiguranja.

Jubilarni 30. sajam zapošljavanja održava se sutra, u utorak, 10. oktobra, u 11 sati, u holu Kulturnog centra  u Leskovcu

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 200 lica različitih profila zanimanja: šivači, konfekcionari, krojači, modelari, tapetari, tkači, operateri, magacioneri, prodavci, vozači, automehaničari, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV)“, objašnjavaju u  NSZ.

Na sajmu će se predstaviti i socijalni partneri: Tehnička škola „Rade Metalac“ i nemačka organizacija za tehničku saradnju-GIZ. Oni će predstaviti svoje usluge i projekte koji su u funkciji smanjenja nezaposlenosti.

(Kraj)


Podeli:
  1. Pesma Cirkus Kolorado i nervozni Postar.
    0    0
  2. Kakav Sajam zapošljavanja. Pa na Šarenicu rekoše da u Leskovcu nema nezaposlenih.
    0    0

Comments are closed.