Sutra sajam zapošljavanja: traže se šivači, krojači, programeri…

Sutra sajam zapošljavanja: traže se šivači, krojači, programeri…
Podeli:

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje sajam zapošljavanja sutra 11 sati u holu Kulturnog centra.

Na prvom ovogodišnjem sajamu učešće je najavilo 16 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, obućarstva, prehrambene i prerađivačke industrije,  trgovine, elektroindustrije i osiguranja.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV)

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 200 lica različitih profila zanimanja: šivači, konfekcionari, krojači, magacioneri, prodavci, vozači, rukovaoci parnim kotlom na gas, viljuškaristi, konobari, kuvari, kozmetičari, frizeri, fizioterapeuti, vaspitači, programeri, ekonomisti, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Na sajmu će se predstaviti i socijalni partneri: Tehnička škola „Rade Metalac“ i nemačka organizacija za tehničku saradnju-GIZ. Oni će predstaviti svoje usluge i projekte koji su u funkciji smanjenja nezaposlenosti.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Circus Kolorado 10.04.2017., 12:24

    Nervozni postar i pesma Circus Kolorado,ima je na Yuo Tube.
    Godine idu poruka ista,za naveden tekst.

Comments are closed.