Svatovi nakon svadbe krenuli da posete roditelje, uhapsila ih kosovska policija

Svatovi nakon svadbe krenuli da posete roditelje, uhapsila ih kosovska policija
Podeli:

Jedanaestoro Srba i Rusa koji su iz Medveđe krenuli u selo Medragovac u opštini Podujevo uhapsila je kosovska policija.

Kako saznajemo, za svakog od njih je angažovan poseban advokat sa teritorije Kosova i oni bi  trebalo danas da izađu pred tužioca, koji će odlučiti da li će ih novčano kazniti ili odrediti pritvor do 30 dana

Jugmedii je potvrđeno da je uhapšeno šest žena i petoro muškaraca.

Izvor iz vrha vlasti u Medveđi nam  tvrdi da su oni dan nakon svadbe u Medveđi krenuli da gostima iz Rusije pokažu svoju kuću i selo Medragovac, gde i dalje žive njihovi roditelji.

Uhapšen je Goran Petrović (52) koji je u Medveđi udavao ćerku, njegov sin i snaja, rođeni brat koji radi u Rusiji, njegova žena Ruskinja i njen rođeni brat. Oni su pušteni na našem punktu na nekadašnjem administrstivnom prelazu Sekirača , a sa kosovske strane na teritoriji sela Medragovac, dočekala ih je njihova policija“, kaže naš izvor.

Kosovska policija je sinoć potvrdila da je uhapsila 11 srpskih i ruskih državljana i da im je određen 48-časovni pritvor.

Ljudi u Medveđi su ogorčeni ovim postupkom jer je reč o ljudima koji su i ranije posećivali bez ikakvih problema svoje roditelje u Medragovcu“, navodi naš izvor.

Dodaje da će se loklne vlasti u Medveđi zvanično obratiti medijima nakon što se detaljno upoznaju sa celim slučajem, a nakon toga, ako je potrebno, i reagovati.

Dragan Marinković


Podeli: