Svi dobitnici oktobarskih nagrada u Vlasotincu

Svi dobitnici oktobarskih nagrada u Vlasotincu
Podeli:

Povodom Dana opštine Vlasotince danas su uručene nagrade pojedincima i ustanovama u vidu diploma, pohvala i pohvala sa novčanim nagradama u iznosima od po 10.000 dinara.

Diplome 10.oktobar dobili su: Predškolska ustanova „Milka Dimanić“, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, ministar pravde Nela Kuburović, Bojana Gažo iz Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, Jadranka Mitrović iz Studenstskog centra Univerziteta u Beogradu, profesor srpskog jezika i autor monografije o Vladi Iliću Saša Stanković, košarkaški trener Saša Grujić, opštinski većnik Zoran Stamenković i posthumno, glumac Bogoljub Mitić Đoša.

Pohvale 10. Oktobar pripale su profesoru hemije u OŠ „Siniša Janić“ Milanu Kaliniću i slikaru iz Vučja Bati Anđelkoviću.

Oktobarsko priznanje u vidu pohvale sa novčanom nagradom od 10.000 dinara dodeljeno je: Veljku Miloševiću iz Boljara, učeniku srednje muzičke škole „Stanislav Binički“, učenicima vlasotinačke gimnazije Dimitriju Pavloviću, Jovanu Stankoviću i Teodoti Stefanović i mladim bokserima Ognjenu Mitiću i Aleku Andrejeviću.

(Kraj)


Podeli:
  1. Bravo svima sem konobaru!
    0    0

Comments are closed.