Svi putevi prohodni, tvrdi vlast u Bojniku

Svi putevi prohodni, tvrdi vlast u Bojniku
Podeli:

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović tvrdi da je situacija pod kontrolom i da su danas svi putevi prohodni i do najudaljenijih planinskih sela.

Svi putevi su prohodni, uspeli smo da ih očistimo od nanosa snega velikim naporom na terenu”, kaže Nenadović.

Lokalne puteve na teritoriji ove opštine, u dužini od 130 kilometara, održava javno komunalno preduzeće sa direktorom Novicom Miljkovićem na čelu.
„Danas je bila najteža deonica od Magaša preko Dobre Vode do hotela na Radnu i druga deonica od Savinca, Majkovca, Borinca do Obražde. To je sve završeno je danas u 16:30 časova, na čelu sa direktorom Novicom Miljkovicem i vozačima Slavišom Zdravkovićem, Srđanpm Dimitrijevićem, Ivicom Ivkovićem i Sašom Stankovićem.
No, da situacija nije idealna u ovim krajevima, govori podatak da su sela podno Radan planine 4 dana bila poptuno otsečena od sveta i isto toliko bez struje, pa su meštani Obražde, Ivanja i Dobre Vode božićne praznike slavili u mraku.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. toliko se potencira nestanak struje,a niko ne kaze da do trafostanica nije moglo da se stigne jer su putevi bili zavejani,,,
    0    0
  2. put do sela Lozana nije prohodan zbog smetova, jer nije ciscen iako je vozilo koje je cistilo put preko Savinca za Obrazdu tu proslo ali nije ocistilo put koji vodi prema selu lozanu iako tu ima starih i bolesnih ljudi, i do danas to nije uradjeno,neznamo zasto.
    0    0

Comments are closed.