Predstavnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra iz Niša u poseti kompaniji ''Tigar a.d.''

“Tigar” na ruskom tržištu?

“Tigar” na ruskom tržištu?
Podeli:

Uskoro bi trebalo da bude organizovana prezentacija proizvoda pirotskog “Tigra” u Rusiji, dogovorili su predstavnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra iz Niša prilikom današnje posete ovoj kompaniji.

Ova saradnja će biti olakšica za otvaranje vrata izvoza “Tigrovih” proizvoda na rusko tržište.

Do sada naša kompanija na tržištu Ruske federacije, iako imamo carinske olakšice, nije imala svoje proizvode. Pokušaćemo da to promenimo”, kazao je direktor “Tigra“ Vladimir Ilić.

Sa predstavnicima Centra su razmenjena i iskustva oko mogućih obuka za radnike obezbeđenja i reagovanjima u hitnim situacijama, a direktor Srpsko-ruskog humanitarnog centra Bojan Glamočlija je rekao da se oni uključuju svuda gde su vanredne situacije i vatrogasno-spasilačke jedinice.

Imamo odlične mogućnosti za obuku vatrogasaca , spasilaca i civilne zaštite. Ima ovde dosta industrijskih vatrogasaca a naš Centar će pomoći sa svim svojim kapacitetima. Mislim da će biti odlična saradnja. Saradjujemo sa Ministarstvom za vanredne situacije Ruske federacije. Videli smo proizvode koje ćemo pokušati da prosledimo u Rusiji”, rekao je Glamočlija.

Predstavnicima Centra prikazana je pokazna vežba Vatrogasne jedinice Tigar obezbeđenja, a obišli su i pogone fabrika obuće i tehničke gume.

Zoran Panić

 


Podeli: