Tigrove čizme za vatrogasce iz Hong Konga

Tigrove čizme za vatrogasce iz Hong Konga
Podeli:

U prvih šest meseci  ove godine Kompanija „Tigar.a d.“ iz Pirota isporučila je 2.400 pari zaštitnih čizama za vatrogasnu brigadu Hong Konga, a vrednost ove isporuke iznosila je 95 .328 evra.

Gumenu obuću vrhunskog kvaliteta kompanije “Tigar“  prepoznali su kupci iz Azije, Amerike, Skandinavije, Zapadne Evrope, saopštio je Centar za komunikacije ove firme


Generalni direktor “Tigra“ Vladimir Ilić je tim povodom izjavio da se među kupcima od 2009. godine nalazi se i Vatrogasna brigada iz Hong Konga  „Fire Service Department“.

Godišnje potrebne količine za Hong Kong variraju od 1.500 do 3.000 pari, a vrednost iznosi od 60 do 145.000 evra po tenderu. Reč je o tehnički najzahtevnijim proizvodima koji pored uslova konkurencije u procesu tamošnje nabavke, moraju da zadovolje i stroge funkcionalne uslove. Kompanija “Tigar“ uspešno odgovara na zahteve i dobija posao od 2009. godine tako da vatrogasci Hong Konga zahvaljujući kvalitetu naših vatrogasnih čizama mogu bez straha da hodaju kroz otvoreni plamen„, rekao je direktor Ilić.

Osim vatrogasne jedinice Hong Konga kompanija „Tigar a.d.“ zaštitnom obućom snabdeva skandinavsku vojsku, a gumeni opanak u boji dobro je poznat i prihvaćen čak i u dalekom Japanu.

Kompanija Tigar a.d. u svom poslovanju od preko 80 godina, susretala se sa brojnim izazovima. Zahvaljujući radu i optimizmu preko 1500 zaposlenih, ova kompanija uspevala je da prevaziđe brojne padove, da opstane i da bude, ne samo zaštitni znak Pirota, već cele Srbije„, rekao je je direktor Ilić.

Zoran Panić


Podeli:
  1. ej majke mi ako ne pomisli da su od tigra na ovu sliku ovako zute reko lele kolko li tigra potepase ovi dal su normalni , kasnije tekst procita . uf prestravi se

Comments are closed.