TSV BRAVE Prodavnice iz kojih se izlazi sa kvalitetnom, ali jeftinim robom

Roba se ovde prodaje po fabričkikm cenamama, a kvalitet ni po jednom osnovu ne zaostaje od iste takve u velikim prodajnim lancima
TSV BRAVE Prodavnice iz kojih se izlazi sa kvalitetnom, ali jeftinim robom
Podeli:

San i bogatih i siromašnih je da pazare dobru i kvalitetnu robu, ali da pri tome što manje ode novca iz novčanika. Ostvarenje tog sna pruža upravo TSV Brave d.o.o, sa lancem prodavnica u Srbiji, ali i na njenom jugu – u Leskovcu, Lebanu, Bojniku Gredelici, Vladičinom Hanu i Vranju.

Reč je o diskontima sa spolja prepoznatljivom narandžastom bojom, a unutra sa paletama proizvoda za higijenu beba, dece i odraslih, za ulepšavanje, sa predmetima za kućnu upotrebu, sa zimnicom, hlebom, slatkišima, grickalicama i paletom drugih prehrambenih proizvoda.

Kupci se sami poslužuju, kao u hipermarketima

Znak raspoznavanja su i prijatana atmosfera i ljubazne prodavačice, ali i velike gužve budući da je ova firma sa sedištem u Beogradu i prodavnicima širom Srbije, uspela da se izbori sa popularnim hipermarketima i njihovim visokim cenama.

Takvih prodavnica već četiri godine ima pet samo u Leskovcu: U Ulici Svetozara Markovića 2, kod Doma vojske, u Južnomoravskih brigada 104, preko puta Cap-capa, zatim, na Trgu Narodnih heroja, na skveru u Podvorcu, U Prvomajskoj ulici bb kod Tri šešira, te u Bulevaru oslobođenja 137, preko puta Tehnološkog fakulteta.

Dobar kvalitet, niske cene, ljubazno osoblje – ključ uspeha!

Dobar glas pročuo se brzo, pa se javila potreba za otvaranjem novih prodavnica na jugu Srbije. U Lebanu prodavnica je u Ulici Cara Lazara 82 kod kafića Galerija, u Gredilici u Ulici 29. Novembra 47 u centru varoši, u Bojniku u Ulici Stojana Ljubića 4 kod Ekonomske škole, u Vladičinom Hanu u Ulici Nikole Tesle 2 pored starog mosta kod NIS pumpe, i u Vranju u Ulici Kralja Milana 44 u Gornjoj Čaršiji.

U decenijama u kojima su hiper marketi zatvorili male trgovine, prodajni sistem TSV Brave d.o.o smišljen je tako da se u njemu prodaju isključivo jeftini artikli za porodice sa malim primanjima, ali i za one sa većim, ljudima koji umeju da prepoznaju kvalitet i koji dobro ekonomišu sa svojim kućnim budžetom.

Tako se ovde može kupiti prašak za pranje od tri kilograma za svega 199 dinara, a kupci, koji odjednom kupe i po tri vrećice, tvde da je odličnog kvaliteta. Ista je situacija i sa omekšivačima, na primer, i svom ostalom robom.

Posebna poslastica za kupce su skoro svakodnevne akcije, što dodatno umanjuje i onako niske cene kvalitetne i raznovrsne ponude. Na par kupljenih artikala jedan dobiju gratis. Na vrećicu praška dođe, na primer, litar destilisane vode, uz omekšivač – prašak za jedno mašinsko pranje, uz pet tegli zimnice, šesta je besplatna i tako dalje.

I za kraj, nešto o društvenoj dogovornosti ove srpske firme. Naime, svakom novorođenom detetu poklanja se paket sa pelenama, vlažnim maramicama, kremom, kupkom, šamponom i puderom. Roditelji mogu da preuzmu paket sa otpusnom listom najkasnije mesec dana od rođenja svog deteta.

(PR)


Podeli:
  1. Ovo je sve iskreno receno,znam jer sam stalna musterija. Sve pohvale,sve je isto kao u svim kvalitetnim marketima sto se tice robe ALI CENE SU VAM DRASTICNO NAJJEFTINIJE…Jos jednom BRAVO samo tako. Pozzzz…

  2. Postujem i to veoma tsv i zato tamo kupujem neke stvari ne zbog cene vec akcije koju imaju a to je da svako novorodjence dobija paket pelena i maramica na poklon od njih.Odneses listu iz bolnice,radnica vidi i dobijes.Svaka cast za potez

Comments are closed.