Turistička organizacija Leskovac najbolja među najboljima

Turistička organizacija Leskovac najbolja među najboljima
Podeli:

Turistčka organizacija grada Leskovca osvojila je prvu nagradu i zlatni kofer u kategoriji  višelisna turistička publikacija do 50 stranica ( za publikaciju LESKOVAC Kulturni turizam, kulturno-istorijski spomenici) i drugu nagradu i srebrni kofer za najbolji web sajt (www.turistickaorganizacijaleskovac.rs), ovog vikenda na Međunarodnom Festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu

Na pomenutom međunarodnom festivalu učestvovalo je preko 50 turističkih organizacija iz Srbije i nekoliko iz regiona (Bugarska, Grčka i Republika Srpska)

U takmičarskom delu festivala bilo  je ukupno devet kategorija i to: jednolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 stranica, višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica, monografija gradova i opština, dopunski promotivni materijal (kese, blokovi, fascikle, bedževi, kačketi i slični proizvodi), turistčka mapa, najoriginalnija turistička publikacija, audio-video publikacija i najbolji web sajt.

Kriterijumi za dodelu nagrada bili su promocija i unapređenje turističkih potencijala, isticanje autentičnosti regije kroz publikaciju, kvalitet i originalnost sadržaja i fotografija, kao i kvalitet štampe.

Festival ima takmičarski karakter, vrednuje kvalitet turističkog promotivnog materijala, a idealana je prilika za okupljanje predstavnika turističke ponude u zemlji i inostranstvu i razmenu mišljenja, jačanje i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Prethodnih godina materijal sa kojim je konkurisala Turistička organizacija grada  Leskovca, bio je ocenjen visokim ocenama i uvek bio u samom vrhu.

(Kraj)


Podeli:
  1. Kakvog mi državnog sekretara imamo. Sila. Sad se vidi koliko je jedan čovek zaslužan za uspešan rad TO Leskovca, ovo su plodovi njegovog rada. Kad bi Leskovac imao više državnih sekretara, nagrade bi pljuštale na sve strane.

  2. Hehe. I sad mi da poverujemo da je ovo realno. kako to odjednom nagrada, eto kad je onaj postao (i to se desilo u zemlji Srbiji) drzavni sekretar. Nego, blago njima kad je Srbija puna glupaka koji u sve slepo veruju.

Comments are closed.