Turistički vodič napao Nišlijku (17) na letovanju u Grčkoj

Turistički vodič napao Nišlijku (17) na letovanju u Grčkoj
Podeli:

Nišlija V.P. uputio je odštetni zahtev  beogradskoj turističkoj agenciji jer je, kako tvrdi, vodič S. K. tokom letovanja na Zakintosu napao i povredio njegovu sedamnaestogodišnju ćerku A. P. tokom letovanja na Zakintosu, zbog čega je do kraja letovanja bila u gipsu.

Incident se desio  24. jula u Laganasu gde je tinejdžerka otputovala 18. jula, a posle nekoliko dana pridružile su joj se i nekoliko drugarica.

Devojčice nisu bile smeštene u istom objektu, pa su pitale vodiča da li bi mogli da se posećuju i on je odobrio.

Dok su slušale muziku u dvorištu vile, vodič je tražio da isključe jer je bilo kasno. A.P.(17) se oglušila o njegov zahtev i nastavila da peva, vodič je tada reagovao i po navodima oca, S.K. je prvo ćušnuo u glavu, a zatim joj uvio ruku, vukao je do izlaza i izbacio na ulicu.

„Prilikom pada na beton povredila je nadlakticu i iščašila nogu, pa su je drugarice odnele u ambulantu gde je dobila injekciju i stavljen joj je gips koji je nosila do kraja letovanja“, kaže tinjedžerkin otac za Telegraf.

Devojčici je ovo bilo prvo, samostalno letovanje, a njen otac kaže da je A.P. oguljena nadlaktica i iščašena noga zbog čega je do kraja letovanja bila u gipsu, a longeta joj je ponovo stavljena i po povratku u Niš, navodi Telegraf.

Otac je rekao da se čuo sa vodičem, koji je priznao grešku uz opravdanje da je bio pod stresom jer je grupa koju je on vodio osumnjičena za ubistvo Amerikanca na ovom grčkom ostrvu.

U  beogradskoj agenciji tvrde da o incidentu ne znaju ništa, i da vodič nije njihov, već radnik grčkog partnera.

Vodič S. K. je na  pitanje Telegrafa o ovom događaju odgovorio porukom da ništa od onog što je otac rekao nije tačno, ali nije hteo ni da kaže kako je A.P. povređena.

Izvor: Telegraf, Alo

 


Podeli: