Tužno novogodišnje „kićenje“ grada

Tužno novogodišnje „kićenje“ grada
Podeli:

I dok lokalna samouprava odvaja na stotine hiljade dinara za novogodišnje kićenje grada, Leskovčani „ukrašavaju“ okolinu u kojoj žive na sebi svojstven način.

Ružan prizor kroz prozore posmatraju i mališani iz vtrića „1001 radost“

Iz solitera u centru grada i dalje leti đubre na sve strane, a plastične kese zadržavaju se na granama drveća, koje postaju vidljive tek u zimskom periodu, kada sa njih otpadne lišće.

Tužna slika ostavlja mučninu u želucu svakog prolaznika, a pojedinci nikako da se otarase svojih ružnih navika.

(Ne) kulturni soliter iz koga „leti“ smeće

Ništa bolje nije ni u pasažu iza kraša gde đubre, umesto u kanti ili kontejneru, završava u bašti o kojoj se brinu vlasnici okolnih lokala.

U komunalnim službama nismo uspeli da saznamo da li je i koliko prijava do sada podneto zbog bacanja smeća kroz prozore stanova okolnih višespratnica.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Stanje koje iza sebe ostavljaju taxisti u uluci Ivana Milutinovića,vrše nuždu ispod prozora klinike Nju life,to je za komunalnu policiju poso.Kad Srbina po djep udariš, jedino tad će se opamete!

  2. 2000 za Jugmediju …

  3. A i ovo novogodisnje ukrasavanje sto su postavili ajde sto je oskudno vec pola i ne radi,ne znam samo kad ga postavljaju dal ga provere ili sto bre zakiti i bezi…nemoguce da to niste primetili,napisite i tome nesto

  4. Kakve gluposti, godinama ta ista osoba baca đubre i pamperse na trotoar i nikom ništa, pa se pitam čemu služe nadzorne kamere, umesto što špijuniraju građane neka snimaju malo taj soliter i znaće se ko baca.

Comments are closed.