U GAS i po avionske karte i turistička putovanja

U GAS i po avionske karte i turistička putovanja
Podeli:

LESKOVAC – Gradska autobska stanica (GAS) otvorila je poslovnicu u centru Leskovca gde će moći da se kupuju i međunarodne karte za sva prevozna sredstva ali ugovarju i turistički aranžmani.

„Ovde se će se prodavati sve karte za sve destinacije u zemlji i inostranstvu. Hteli smo da taj deo usluga približimo građanima, a to donosi i male finansijske koristi za nas“, kaže Gojko Veličković, direktor GAS-a.

Poslovnica je u Ulici Koste Stamenkovića, preko puta Doma sindikata, i u njenu adaptaciju ovo gradsko preduzeće uložilo je 800.000 dinara. U njoj će raditi zaposleni na stanici, gde, inače, ima tehnološkog viška.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da je GAS dobrom organizacijom posla od gubitaša, za godinu dana postalo preduzeće koje pozitivno posluje.

„Mislim da ste na doborm putu, da ste za ovih godinu dana preduzeli sve adekvatne mere i da druga javna preduzeća treba da krenu vašim putem“, poručio je Cvetanović.

(Kraj) mil


Podeli:
  1. Pa kad imaju visak neka naprave sajt, ionako trenutni u potpunosti ne radi

  2. Na kom jeziku ce da kupuju katre u Beču na primer?

    • Na Bečkom ili austrijskom, ko će to znati. Gojko li postade i avio prevoznik? Ha ha ha, ni nebo više nije granica. Pa ako su višak nek se snalaze za posao, a ne da im vi izmišljate radna mesta. Ako izuzmemo gradonačelnika i ekipu, koliko procenata Leskovčana koristi avio prevoz?

  3. Ocekuje se izgradanja aerodroma u Leskovcu ciji ce direktor verovatno biti sadasnji direktor GAS…..

  4. 800000din za adaptaciju? E građani tako se spremaju pare za kampanju. Ajde molim uspešnog direktora da da troškovnik. Samo neka baca pare i neka daje minimalac koji još i kasni.

Comments are closed.