U Leskovcu 83 milionera

U Leskovcu 83 milionera
Podeli:

LESKOVAC – Prema podacima Poreske uprave, 83 Leskovčana su u obavezi da plate porez na dohodak građana, budući da su u 2014. godini imali više od 2,2 miliona dinara na ime ličnih primanja.

To je, ipak, za osam manje u odnosu na prethodnu godinu.

U poreskim prijavama iskazali su sledeća zanimanja: diplomirani ekonomista, diplomirani pravnik, inženjer, doktor, direktor, menadžer.

(Kraj)mil


Podeli:
 1. Ih, i to mi je neka vest. Svih 83 milijunaša su redovni komentatori na Jugmediji. Uključujući i onog najuspešnijeg.
  Le isoiračra…pardon – LiStrčrara…Lesitoričara..

  • da bre, mnogi se ovde fale da su uspesni privatnici

   • Da li ste se Vi koji komentarišete ovde zapitali šta ste Vi u svojim životima radili i da li danas nešto radite što bi Vam omogućilo da i Vi budete na spisku? Kada shvatite da nisu svi koji su bogati lopovi, e onda će i Vama biti bolje… Želim Vam sve najbolje…

  • Oh hvala prijatelju dobronamerni…mada prosle godine nisam uspeo a ove za malo..pise se LEISTORICAR..znam da nisi namerno gresio, ne bi ti…znamo se toliko godina bice i tebi bolje..a ovima sto ih je 83 svaka cast! Nadam se da ce ih biti vise dogodine 83+LEISTORICAR..samo da smislim kako..ajde ‘pokret 83’pomagaj! Kako ste zaradili vise od 20.000eur u Leskovcu za 1 god?

   • 20.000 evra? Pobogu, pa štaaa jeee too za tebeee?
    Misliš da se ne zna da ti toliko mesečno udeliš sirotinji, pa te zbog tih donacija država oslobađa dela poreza.
    Internet je čudo jedno. Ludara. Nakjuče si pripiti Tozovac, prekjuče Napoleon, juče tajkun koji se ženi Elton Džonom a u subotu uveče se obučeš kao Dara Bubabamara pa obilaziš virtuelne barove…Čudo.

    • A be sto se ljutis na ja? Dobro, evo, vracam ti onih 10% na platu. Jel’ sad ok? I reci cu Vucicu da ti vise ne uzima..a za devojku moras sam da se snadjes..

 2. Svaka cast….

 3. Jel 21 ili 27 izvucen? :D

 4. Ne znam šta je ovde vest. Ako su legalno zaradili to je ok. Nismo svi jednako sposobni i nismo svi jednako obrazovani. Volela bih da na mom omiljenom portalu pročitam vest o skrivenim bogatašima, o zelenašima i drugim lopurdama, o političarima, koji koristeći svoj uticaj, otimaju gradske pare i trpaju u svoje i džepove svojih porodica, preko raznih upravnih odbora i projekata. O reketašima o……Da li smete, da li možete ?

 5. izmišljen za zamajavanje 7. avgusta 2015., 11:36 pm

  ON je i mlad i star i roker i narodnjak i kuvar i domaćin i tepač i roditelj i švaler i pravedan i strog i poštuje tradiciju i crkvu i džona lenona, prvoborac nosilac spomenice i pesnik… u dve reči – izmišljena ličnost.

 6. Ma nema nam ga STUDENT neje li se udavija u more

Comments are closed.