U „Moravu“ prešlo 11 fudbalera iz višeg ranga

U „Moravu“ prešlo 11 fudbalera iz višeg ranga
Podeli:

LESKOVAC – OFK „Morava“ ulazi u drugi deo sezone Međuopštinske lige sa 11 novih igrača koji su pristigli iz timova koji se takmiče u Jablaničkoj okružnoj ligi.

U ovom leskovačkom fudbalskom klubu su zadovoljni ukazanim poverenjem i očekuju da se naredne sezone ne bore samo za prelazak u viši rang takmičenja već za ulazak u Zonu.

Trener prvog tima i šef stručnog štaba tima Žarko Milenković samouvereno ističe kandidaturu za prvi rang takmičenja.

zarko milenkovic

“Ova pojačanja su više nego značajna. Stvaramo ekipu za sledeću sezonu. Odradili smo prvi trening i moram da priznam da nam se smeši svetla budućnost koja će biti samo kruna uspeha u godini kada ovaj klub slavi svoj četrdeseti rođendan”, kaže Milenković.

Dres “Morave” obukli su Stefanović iz grdeličkog “Jedinstva”, Stanković i Ilić iz “Dubočice”, Stamenković koji je se klubu priključio prelaskom iz “Bobišta”, Cekić iz predejanskog “Moravca”, Đorđević iz “Leminda”, Đokić iz “Jedinstva” iz Bošnjaca, “Slogin” Stošić Dušan, Živković i Mitić  iz lokošničke “Mladosti, kao i Petrović iz “Omladinca” iz Sinkovca.

Treninzi otežani zbog “potpoljenog” stadiona

teren morave

U OFK “Morava” se ipak žale na uslove u kojima treniraju jer svaki put nakon obilnije kiše ili  snega, na terenu ovog kluba se formira poveće jezero i igralište je neupotrebljivo za fudbal.

“Sanacija terena je hitno potrebna. Problem je u atmosferskoj vodi koja se sliva direktno na igralište sa strane zgrade “Mašinoteksa” jer kanalizacija u ovom potezu nije završena”, objašnjavaju iz uprave kluba.

Kako ističu, objektivna šteta je velika jer je teren neupotrebljiv tokom cele sezone, ekipa je hendikepirana i primorana da kao domaćin igra na stranu.

(Kraj) dum


Podeli:
 1. FK Morava ima ozbiljne ambicije za super ligu!
  0  0
 2. Sportski stručnjak 15. februara 2016., 10:16 pm

  Prvo stvorite uslove, na terenu i van terena, jer imate najgori teren u ligi i svlačionice koje nisu ni za MFL A kamo li za JO A o Zoni možete samo da maštate. Naravno, uradite to sami i ne tražite da to bude na grbači naroda. Ovo kažem zbog toga što je svrha ovog teksta priprema,, terena,, da se stvaranje uslova obezbedi i traži od lokalne samouprave. Svrha mu nije dolazak 11 igrača iz JO, jer su polovina njih iz MFL A ne iz JO.
  0  0
  • A zašto grad Leskovac ne bi pomogo fudbalski teren?Pa 20 godina tereni Dubočice.Leminda,Veternice i Morave nisu pipnuti.Na tim terenima treniraju deca iz naše opštine.Za svakakve gluposti se izdvaja novac, tako bi mogao i za teren i svlačionice.
   0   0

Comments are closed.