Ubijeni policajac je bio heroj

Ubijeni policajac je bio heroj
Podeli:

VLASOTINCE – Direktor policije Milorad Veljović ocenio je danas u Vlasotincu da je ubijeni policajac Miroslav Stamenković (25), bio pravi junak, o čemu svedoče i brojni očevici tragedije kakva se ne pamti u Vlasotincu. Svedoci ove tragedije u kojoj su stradala i dva bandita, pričaju za juGmediu kako je Miroslav sa kolegom stigao po pozivu koji je došao iz zlatare Unca u Vlasotincu.

Nekoliko miuta su stajali u zasedi i spremali se da uđu u zlataru. Međutim trojica plačkaša su verovatno primetili policiju i napustili zlataru, odakle su se dali u beg.

Stamenković je krenuo za njima  i jurio ih je kroz Nemanjinu i Prvomajsku ulicu i sustigao ih je tek u ulici Ive lole Ribara. Očevidci kažu da ih je sve vreme upozoravao i govorio da stanu jer će pucati.

Stali su, ali se nisu predali već ispalili više hitaca u policajca Stamenkovića, koji je onako ranjen uspeo da puca na njih i jednog ubije a dvojicu teško rani. Nakon toga hrabri policajac srušio i više mu nije bilo spasa.

Uskoro više detalja …..


Podeli:
 1. Zao mi mladog zivota :-(. Krajnje je vreme da nasi milicajci krenu da nose pancire – makar ih sami kupovali :-(
  0  0
 2. Туга,трагедија! Најискреније ми је жао младог полицајца. За такве злотворе суд и не треба, већ да им се суди на лицу места за пример!
  0  0
 3. konacno dati policiji odresene ruke…i vratiti smrtnu kaznu.neka ti je vecna slava mile
  0  0
 4. A tek smo trebali da zivimo…
  0  0
 5. strašno ,nemam reči ubiše mladog čoveka džaba što je heroj kad ga nema više .počivaj u miru…
  0  0
 6. pohapsiti bagru i povješati i h za noge žive nek umiru polako majku im jebem ajdučku
  0  0
 7. Policija bi morala da se obracunava sa kriminalcima pored maksimalno zastitne opreme i automatskim puskama.Raspaliti rafalnom paljbom po kriminalcima u slucaju odupiranja od hapsenja i promeniti Zakon – uvesti smrtnu kaznu na nekoliko godina i ocistiti olos u Srbiji !
  0  0

Comments are closed.