Udario biciklistu pa pobegao, jadnom čoveku niko nije želeo da pomogne

Udario biciklistu pa pobegao, jadnom čoveku niko nije želeo da pomogne
Podeli:

Šezdesetogodišnji biciklista ležao je na bojničkom putu krvave glave punih deset minuta nakon što ga je udario automobil i pobegao, a da niko nije želeo da mu priđe i pomogne, tvrdi Leskovčanka koja ga je zatekla povređenog na ulazu u Gornje Stopanje.

“Pogledajte se, ponosite se, trčite u crkvu, molite se Bogu, punite džepove popovima, zalud, zalud“, ogorčeno komentariše ova naša sugrađanka postupak ostalih vozača koji su povređenog zaobilazili na putu

Ona je izašla iz svog automobila, pozvala hitnu pomoć, a zatim su pritrčale i komšije koje su pozvale policiju.

Vidim iz daleka čovek sedi na trotoaru na suncu, drži se za glavu, bicikl pored njega na betonu… Ispred mene još dva automobila, polako se primičemo i niko od njih nije stao! Videlo se da ima mnogo krvi, da je čovek stariji i ima ozbiljnu povredu glave koja jako krvari. Rana je izgledala prilično a on je tu tako sedeo i krvario bar deset minuta pre nego sam naišla. Prišla sam, prošaputao je „zovi Tanju“ i pokazao na kuće ispred sebe. Našla sam Tanju, za koju se ispostavilo da je njegova unuka, pozvala hitnu pomoć i saznam da je čoveka udario auto i da je vozač pobegao“, prepričava nam strašnu jutrašnju sliku ova Leskovčanka koja zahteva anonimnost.

U policiji nam je potvrđeno da im je prijavljen slučaj i da se trenutno traga za NN počiniocem ovog krivičnog dela.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Vozač iz Gornjeg Stopanja je pre 4 godine kamionom udario mog sina koji se kretao iza motora, koji je njegov drug gurao i pobegao sa lica mesta. Akcijom policije pronadjen je nakon 14 dana a Sud ga je, nakon 3 godine osudio 200.000,00 dinara i izrekao mu zaštitnu meru upravljanja vozilom 12 meseci. Zbog takvih kazni kriminalci beže sa lica mesta. Takve treba linčovati.

 2. Ne staju ljudi zato sto posle ne mogu da objasne da nisu oni udarili coveka (bio je takav slucaj) ili jer misle da je pijan kao ona zena na pijaci sto se urolja svaki dan.

 3. Sima Original 02.07.2017., 20:16

  Jaka nam saobracajna..pokusajte da prijavite problem ugrzovanja bezbednosti..recimo par dana od strane firmi ili pojedinaca..znate sta ce vam reci??? Dok ne pogine neko ili ne bude povredjen,ili veca materijalna steta mi ne izlazimo!!! Hahhaha eto njihovih manira i tumacenja zakona!!! Pojam preventivno nisu ucili….

 4. Vozač Fiće 03.07.2017., 08:06

  Kod nas se sve svodi na – mani ga, pijana budala pao razbio se.
  Izgubili smo osećaj za ljudskost, za pomoć čoveku u nevolji. Svi kobajagi gledamo svoja posla a spremni smo da psujemo i kunemo kad nam niko ne pomogne. Žalosno!
  Čoveka na ovim vrućinama može i nesvestica da uhvati i da od toga padne a ne samo od pijanstva.
  Valjda u zakonu postoji da je svako obavezan da pomogne i da ako ne pomaže postaje odgovoran.
  Treba to primeniti.
  Inače, juče je na đinđuškom brdu kod prvog ogledala u pravcu Bojnika bio, može se reći lančani sudar. Učestvovala su tri vozila, bilo je povređenih i velika materijalna šteta.

Comments are closed.