Ukinuta vanredna situacija u Vlasotincu

Ukinuta vanredna situacija u Vlasotincu
Podeli:

Vanredna situacija u delu opštine Vlasotince ukinuta je danas na preporuku Štaba za vanredne situacije u kome kažu da su su svi putevi u brdsko-planisnkom delu opštine prohodni.

Teška mehanizacija nalazi se I dalje u Lopušnji i Svođu i ostaće tamo dok ne prođe i drugi ledeni talas koji meteorolozi najavljuju.

Kako bismo mogli efikasnije da delujemo. Grejder će biti spreman da krene na teren čim počne da pada sneg kako smetovi ne bi otežali rad na terenu”,  kaže komandant Štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Zoran Todorović.

U vlasotinačkom Domu zdravlja zahvalni su pacijentima koji su razumeli apel lekara da ne zovu bez preke potrebe.

Opšta bolnica Leskovac omogućila nam je da na Odeljenju gerijatrije u Vlasotincu smestimo pacijente do kojih jebilo veoma teško doći u vreme vanredne situacije”, kaže član Štaba za vanredne situacije i direktor Doma zdravlja Milena Stanković Mitrović.

Vanredna situacija u 24 od 58 mesnih zajednica na području vlasotinačke opštine uvedena je 8.januara.

(Kraj)


Podeli:
  1. mrzim opstinare neradnike 20.01.2017., 22:58

    da…..sramota neka ih je…..kad nemogu da sipaju 50kg rizle….pu bruke jedne za sta vi umizate pare od drzave , a ti presednice dodji u konopnicu da vidis piteve samo podji bagerom , autom neces moci da dodjes….i zanm da i ovaj komentar necete objaviti

Comments are closed.