Ukinute vanredne mere, Dejan Stajić novi predsednik

Ukinute vanredne mere, Dejan Stajić novi predsednik
Podeli:

Vanredne mere koje su uvedene u SSOS Fudbalskog saveza grada Vranja 7. novembra 2016. godine i produžavane dva puta, ukunute su i za novog predsednika izabran je Dejan Stajić.

On je izabran na vanrednoj izbornoj  Skupštini 22. septembra.

Na Skupštini je bilo predviđeno 13 tačaka dnevnog reda, a prisutan ispred FS RIS-a bio je Dragan Radović iz Blaca.

Na sednici sa 33 delegata izašlo se sa predlogom dva kandidata za novog predsednika SSOS grada Vranja – Dejan Stajić, trenutno sudija Fustal lige, i  Jasmina Zafirović, internacionalni fudbalski sudija za žene i na B listi sudija Srpske fudbalske lige Istok. Pošto Zafirovićeva nije na vreme podnela kandidaturu po članu 29, njena kadidatura je odbačena kao nevažeća.  Nezadovoljni članovi Skupštine, koji su bili za Jasminu Zafiroivić, demonstrativno su napustili sednicu pre glasanja za izbor predsednika.

Stajić u sredini

Za Dejana Stajića su preostali delegate glasali jednoglasno.

“Želim da se svi ujednimo i oni koji su bili za moj izbor i koji nisu da zajedničkim snagama krenemo napred za dobrobit fudbala ne samo u Vranju i Pčinksom okrugu, nego i FS RIS-a i FS Srbije. Zahvalio bih se gospodinu Draganu Radoviću na prisustvo i verujem da je i on zadovoljan radom  Skupštine. Trudiću se kao predsednik da mlade sudije, da oni najbolji napreduju na listama, a mi smo tu stariji da im pomognemo u nihovom razvoju”, kazao je Stajić

Dejan Stajić inače je podoficir Vojske Srbije, oženjen i otac dvoje dece. Suđenejm se bavi od 1997. Godine, a od 2010. godine je savezni fudbalski sudija. Dugo godina je sudio utakmice Srpske fudbalske lige, sada je sudija Fustal lige.

Na osnovu njegovog predloga jednoglasno su za članove Upravnog odbora izabrani: Danijel Rustić, Srđan Stajić, Ranko Anđelković, Dalibor Zlatković, Goran Nacković i Nemanja Veličković.

Nadzorni odbor čine: Predsenik Ivica Mladenović i članovi Aleksnadar Ljubisavljević i Bojan Stefanović

Vukašin Stevanović


Podeli:
 1. Sve je namešteno i sve rekoste sem da li je ovaj član SNS???
  0  0
 2. Doci ce i nasih 5 min 25. septembra 2017., 9:52 am

  A sto Vukasine niste pitali ovok skakavca kako je on pobedio,i da li je kod njega bilo nepravilnosti? E pa ja cu da vam kazem,covek koji se naziva Presednik je ima 10 clana koja suse ispunjavala pravo da glasaju na skupstini,ova ostala 8 su dovedena sa ulice i ne nalazi se na ni jednoj listi. Pre nego sto napistete raspitajte se malo sta je bilo i kako,a ne da odma velicate coveka koji nezna ni jednog sudiju iz Vranja.
  0  0

Comments are closed.