Umalo da ga ubije jer mu se podsmevao na Fejsbuku

Umalo da ga ubije jer mu se podsmevao na Fejsbuku
Podeli:

Pukom srećom juče je izbegnuta tragedija koja je pretila da se dogodi u kafani „Grand“ u niškom naselju Pantelej kada je tokom tuče potegnut pištolj koji, na sreću, nije opalio.

Telegraf piše da je do sukoba  došlo oko 14 sati kada je u kafanu ušao Nišlija S.R. (21) i tražio da vidi vlasnikovog sina A.S. (26) kojeg je optužio da se podsmeva njegovim statusima na Fejsbuku.

Njih dvojica su se jedva poznavali ali je napadač bio ubeđen da mu se sin vlasnika kafane podsmeva u svakoj prilici, ne samo preko interneta, već i da mu se ruga u društvu. On je došao u kafanu i zahtevao da ga vidi da bi navodno raspravili taj odnos. Međutim, kada se mladić pojavio usledila je tuča u kojoj su na strani A.S. učestvovala još dvojica. Tokom sukoba, S.R. je potegao pištolj i uperio ga ka ljudima sa kojima se potukao ali na sreću oružje nije opalilo” kažu sagovornici ovog portala iz istrage.

S obzirom na to da je napadač u tuči izvukao deblji kraj, završio je u bolnici gde su mu konstatovane lakše povrede.

“Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja oružja, a nakon rasvetljavanja celokupnog događaja ustanoviće se da li ima uslova za podnošenje krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja protiv aktera ovog događaja” kazali su izvori Telegrafa.


Podeli:
  1. Za srbe je njiva a ne drustvene mreze,posto isti ne znaju cemu te mree uopste i sluze.
    0    0
  2. Pa zar ovo nije klasican pokusaj ubistva s predumisljajem? Bar kako je opisano u tekstu.
    0    0

Comments are closed.