Uručene subvencije poljoprivrednicima iz vučjanskog kraja

Uručene subvencije poljoprivrednicima iz vučjanskog kraja
Podeli:

U Vučju su danas uručeni ugovori o subvencijama za 221 poljoprivrednog proizvođača,  u ukupnom iznosu od oko 2.843.000 dinara.

Poljoprivrednicima koji su ostvarili pravo na ove podsticaje, danas je uplaćen i novac.

S obzirom na to da dobru praksu ne treba prekidati, budžetom za 2018. godinu predvideli smo izdvajanja u visini od 25 miliona dinara za raspisivanje još jednog konkursa za dodelu subvencija poljoprivrednicima“,  rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom dodele ugovora.

Narednih dana subvencije će dobiti poljoprivrednici i iz drugih krajeva grada.

Danas su subvencije dobili poljoprivrednici iz Vučja, Barja, Belog Potoka, Brze, Bukove Glave, Bunuškog Čifluka, Velikog Trnjana, Vine, Gorine, Gornje i Donje Bunuše, Drvodelje, Žabljana, Igrišta, Kaluđerca, Kukulovca, Miroševca, Nakrivnja, Palikuće, Presečine, Ravnog Dela, Radonjice, Slavujevca, Strojkovca, Todorovca, Crcavca, Čukljenika, Šainovaca, Šišinca, Gornje Jajine.

Inače, u subvencionisanje poljoprivrednih proizvođača od 2013. godine, grad Leskovac je uložio oko 144.780.000 dinara. Ovim sredstvima omogućene su subvencije za ukupno 4.140 gazdinstava.

(Kraj)


Podeli:
  1. Uvek me raduje kada neko misli o dobrobiti sela. Tih 12865 dinara po domaćinstvu (oko 100 evra)značajno će unaprediti poljoprivredu ovog kraja.

  2. Gradonačelniku svaka cast. Ne zaboravlja ni studente ni poljoprivrednike. Zato je i tu gde jeste, uvek prvi! Za razliku od onih zutih koji su ugasili fond za mlade talente, zaboravili i Vucje i Grdelicu.

    • Mozda su zuti zaboravili na njih ali ovi iz sns najurise omladinu iz grada zatvorise sve privatnike droga prostitucija i samoubistva u istoriji zemlje nije se desila kao za vreme vase vladavine!Tebi odgovara vodi ga kuci!

Comments are closed.