Uskoro novi načelnici policije u Leskovcu, Vranju, Nišu…

Uskoro novi načelnici policije u Leskovcu, Vranju, Nišu…
Podeli:

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je interni konkurs za načelnike deset područnih policijskih uprava, među kojima je i leskovačka, potvrđeno je Jugmedii.

Konkurs je raspisan i za policijske uprave u Boru, Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Novom Pazaru, Pirotu, Subotici, Užicu i Čačku.

Interni konkurs za načelnike deset policijskih uprava, kao i svi naredni interni konkursi, imaju za cilј da kod zaposlenih povećaju motivaciju za ostvarivanje bolјih rezultata rada, kao i da se ojača svest da su znanje, sposobnost i veštine koje kandidati poseduju klјučni kriterijumi za napredovanje”, saopšteno je iz MUP-a.

Do izbora novog načelnika Policijskom upravom u Leskovcu rukovodiće Tomislav Ilić, koji je na toj funkciji od jula prošle godine, nakon što je Vladimir Žugić podneo ostavku na mesto načelnika.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Поставити човека са стране,из другог места. Никако одавде. То се овде већ показало много ефикасније него поставити човека из ове средине. Иначе све ће бити по старом.

  • Goran Djokic 11.02.2017., 12:06

   Bilo ko da dodje, nema skim da radi. To je jedan egzaktan poso, znaci tacan, brizljiv, savestan, sa potpunim poverenjem u podredjeni kadar i naravno i najvaynije 100% apolitican. Trenutni sastav u PU-Leskovac nije takav. Svaki iskorak nadredjenog bi bio grubo bojkotovan sa raznim podmetacinama i od strane policijskih podredjenih sluybenika i od strane sudstva i javnog tuzilastva. Ovde kod nas postoji jedan sablon koji se duboko ukorenio, da bi se iskorenio potrebne su i korenite promene. Jedna lasta ne cini prolece, vrlo bryo ce se socijalnom mimikrijom utopiti u celinu u sablon.

   • korupcija-osnov poslušnog pojedinca 11.02.2017., 13:54

    Samo posten covek, posteni ljudi, nikakve izmisljotine. Podredjen odnos, poklonicki stav, odnos iz straha, posledica su nezakonitih radnji proslosti ljudi na funkciji, njihovih nečasnih namera, nečistih misli i prljavih budućih poslova. Ko nije takav, slobodn može da radi pošteno, na svoju ruku, jer neće imati podrsku vlasti, zato što su na funkcijama korumpirani, ali ce uvek dobiti podršku naroda, kojeg lažu da nema boljih od nezamenljivih uz izgovor da je sistem loš. A zapravo je čovek kvarljiva roba, najpokvareniji.

 2. DOSTA JE BILO 03.02.2017., 11:27

  KONACNO DA LESKOVAC dobije pravog nacelnika, coveka koji poznaje polcijski posao a ne KRIMINALCE i ljude sa laznim diplomama, poput kao sto vec znate…..
  PU Leskovac je jedna od najlosijih policijskih uprava po broju rasvetljenih krivicnih dela.
  TAMNA BROJKA kriminaliteta postala je e-kodeks uprave!
  STOP prikrivanju krivicnih dela!
  NOVOM NACELNIKU BIH POZELIO NAJBOLJE REZULTATE!
  STOP POLITIZACIJI POLICIJE I KRIMINALIZACIJI!

 3. Aj da se kladimo da ce biti stari nacelnici.Interni konkurs znaci da ne zelimo nista da menjamo.Javni konkurs znaci da zelimo nesto da menjamo !

Comments are closed.