Uskoro sindikat koji štiti i policajce i obične građane u Leskovcu

Uskoro sindikat koji štiti i policajce i obične građane u Leskovcu
Podeli:

Za desetak dana u Leskovcu se otvara nova kancelatija Sindikata policije i policijskih starešina SPIPS, a sindikalisti traže podršku Leskovčana i njihovo poverenje uz napomenu da će i obični građani moći da postanu članovi njihovog sindikata.

Kancelarija SPIPS-a u Leskovcu nalaziće se u Ulici Vojvode Mišića 45

Kako tvrde, težnja sindikata je da ne stoji samo iza policajaca već svih građana i da edukacijom približi jedne drugima i učvrsti međusobno poljuljano poverenje.

Kroz različite edukacije i akcije pokušaćemo da približimo građanima policiju, ali i policiju građanima. Svi smo tu zbog istog cilja, a to je naša bolja bezbednost i zato nam je međusobno poverenje i saradnja itekako potrebna“, ističe zastupnik SPIPS-a za Leskovac Kristijan Mitrović.

SPIPS do sada na nivou Srbije broji preko 500 članova

Prvi zadatak nakon otvaranja kancelarije, dodaje, biće pravi i iskren odnos prema članovima.

„Naš sindikat će se  prvenstveno boriti za rešavanje problema članstva, bilo da su to neposredni izvršioci ili rukovodioci, jer su nam muke i problemi isti a i cilj nam je isti: život i rad dostojni čoveka, bez bede, mobinga, bez neizvesne budućnosti za nas i za naše najbliže“, zaključuje Mitrović.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Ne, nee, nisu nam muke nikako iste. Vi ste nas tukli zbog Slobe, Đinđića, Koštunice, Tadića, Vučića…Tući ćete nas opet zbog bilo koga, samo zato ako viknemo da loše živimo, da smo gladni, da nas maltretiraju na poslu. Sada tražite poverenje i podršku građana. Ništa gluplje odavno nisam čuo. No way, Pedro!

  2. Koga ćete vi i od koga štititi. Koliko bre više sindikata napraviste i da li ima toliko policajaca koji bi mogli, prvo da udju u organe sindikata a drugo da postanu članovi. Hoćete li vi već jednom početi da radite posao za koji ste plaćeni i prestati da se bavite politikom.

Comments are closed.