Uspeh grupe S.K.A. u Banja Luci

Uspeh grupe S.K.A. u Banja Luci
Podeli:

LESKOVAC/NIŠ – Na nedavno završenom “Jelen demo festu” u Banja Luci, grupa S.K.A. iz Leskovca zauzela je treće mesto.

Na ovaj festival bilo je prijavljeno preko 460 bendova iz svih bivših jugoslovenskih republika, a za nagrade se, u dve polufinalne večeri, takmičilo 27 muzičkih grupa.

Prva i druga nagrada otišle su u Hrvtasku, a S.K.A. su jedini nagrađeni iz Srbije.

“Jelen demo fest” koji se već osmu godinu za redom organizuje u Banja Luci u Republici Srpskoj, daje šansu mladim, neafirmisanim muzičkim grupama sa prostora nekadašnjih Jugoslovenskih republika da pokažu šta znaju, ali i da se upoznaju i druže.

Bend ima karakterističan zvuk, a muzika koju sviraju je mešavina repa i hard kora uz neočekivani zvuk harmonike. S.K.A. su nastupili na prvoj polufinalnoj večeri , a žiri im je dao najveći mogući broj glasova, što ih je odvelo u finale .

Inače, bend S.K.A. postoji već pet godina u različitim postavama i ovo je najveći uspeh koji su do sada ostvarili. Pre “Jelen demo festa”, takmičili su se na “Bunt rok mastersu” gde su dosli do finala, a pobedili su I na subotičkom Festivalu omladine 2014. Nagrada je bila snimanje albuma u studiju u Budimpešti. Bend čine petorica Leskovčana i jedan Nišlija.

(kRAJ)NTV


Podeli:
 1. krepao kot(l)'o 27.07.2015., 18:47

  Iznenada je kaput, nekada blistav, nov, završio na kontejneru. Tugovao je on, tugovali su svi, jer je prekim slučajem ostao nasilno bez vlasnika, koji je otišao zauvek. Medjutim, tuga naroda još traje, ne znajući da je kaput iz kontejnera neko izvukao i obukao i nosi ga, pa on sija li sija, više nego li na prethodnom vlasniku, takodje pomoćniku mayor. Jedino što je zaista tužno je krepao kotao, plus saznanje da kaput lako pristaje da promeni vlasnika, pod uslovom da ne menja stalež(funkciju).

  • žao mi čoveka, ona se uvek snadje 27.07.2015., 22:41

   tolko o ženama

   • slučajnost 28.07.2015., 00:09

    Znam, znam, ima potrebu(samo nenormalne nemaju?), pa makar s gorim, mislim istim, na istu poziciju. Eh ti stari kaputi, odmah zasvetlucaju, čim promene onog ko ih nosi na ledjima. Naravoučenije: Ne skidajte svoje olinjale kapute, jer kad shvatite da ih zalud štitite od kontejnera, vi ćete biti hladni ko smrt, a oni će živnuti na drugome. Ma znam, silom prilika bre.

Comments are closed.