UŽAS U BUJANOVCU Radnik poginuo kada je na njega pao granit

UŽAS U BUJANOVCU Radnik poginuo kada je na njega pao granit
Podeli:

BUJANOVAC – U Policijskoj upravi u Vranju potvrdili su da je Adnan Veliu (34) iz Letovice poginuo na jednom stovarištu u Bujanovcu, piše Blic.

Portparol Policijske uprave Dragan Stamenković rekao je da su policijski službenici obavili uviđaj na mestu nesreće. Utvrđeno je da je do nesreće došlo za vreme istovara granitnih ploča iz kamiona.

Adnan Veliu zadobio je povrede vrata i grudnog koša. Na njega je pala velika ploča od granita i na lice mesta ga ubila. Ukoliko postoje osnove, protiv odgovornih biće pokrenut krivični postupak„, rekao je Dragan Stamenković.

Nesrećni Albanac ugušio se na mestu tragedije. U bujanovački Dom zdravlja dovežen je dvadesetak minuta posle nesrećnog slučaja na stovarištu u Bujanovcu. Posle bezuspešnog pokušaja reanimacije, lekari Službe hitne medicinske pomoći mogli su samo da konstatuju smrt radnika iz Letovice.

Pripadnici Policijske uprave u Vranju saopštili su da je teže povređen Arben Šaćiri (32) iz Letovice koji je u Zdravstvenom centru u Vranju zadržan na lečenju. Posle ukazane lekarske pomoći,V.L. (41) iz Letovice pušten je na kućno lečenje.

(Blic)


Podeli: