SRPSKA LIGA ISTOK

Uzbudljiva utakmica s nerešenim rezultatom

Uzbudljiva utakmica s nerešenim rezultatom
Podeli:

U jutarnjem matineu na niškom Bubnju komšijski derbi između fudbalskih klubova Car Konstantin i Budućnost iz Popovca završen je bez pobednika rezultatom 1:1,  što je najpravedniji  ishod  utakmice.

Več u 8. minutu kolosalna prilika za domaćina, kada se našo oči u oči sa golmanom gostiju Milanovićem, odnosno za Mladenović, ali je golman  gostuju bravuroznom intervencijom spasao čist pogodak za domaće.

Potom beležimo još jednu priliku za domaće kada se u njoj našao Mićunović ali je golman gostiju ponovo na visini zadatka. I kako to biva u fudbalau, usledila je na drugojs trani  kazna – gosti prvi doalze u vođstvo.

Igrao se 20. minut.  Jedna  dubinska lopta do koje se  dokopao Jovanović, ušao na kazneni prostor domaćina i amtrira Đokića. U samom finišu prvog dela još dve prilike za domaće. Ponovo je u šansi Mićunović, potom i Petrović ali do promene rezultata nije došlo. Na odmor se otišlo vođstvom gostuju iz Popovca.

Na startu drugog dela priliku propsuta Lazarević koji se našao na nekoliko metara od gol domaćih i šutirao pravo u golmana Đokića.

Konačnih 1:1 na utakmici usledili su u 74. minutu igre.

U svom kaznenom prostoru kapiten gostiju Krstić igao je rukom, a siguran sa bele tačke bio je Jović i savlado najboljeg pojedinca na utakmci golmana Milanovića. U poslednjih deset minuta domaćin je susret završio sa igračem manje jer je zbog teže povrede  teren morao da napusti štoper domaćih Mladenović.

Igrač utakmice: Ivan Milanović

Niš: Gledalaca 1000. Stadion  na Bubnju.  Strelci: Jović u 74 min. (KU)  za Car Kostantin, Jovanović u 20 za Budućnost. Žuti kartoni:  Mladenović, Jović ( Car Kosntantin), Ivanović, Prokić ( Budućnost.

CAR KONSTANTIN: Đokić 7, Jović 6 ( Cenić-), Petrović 7, Močilović 7, Mladenović 7,5, Stojanović 6,5, Petrović 7, Jović 7, Mićunović 6, Stefanović 6 ( Ristić-), Nikolić 6 ( Stupar 6,5).

BUDUĆNOST (P) : Milanović 8, Marković 7,5, Milošević 7, Cxvetković 7, Krstić 7, Ivanović 7, Prokić 6,5 ( Trajković 6), Jovanović 7, Stojković 7, Lazarević 6 ( Mitić-), Stanojević 6 ( Stoiljković 6,5).

 

 

Vukašin Stevanović

 


Podeli: