VANREDNO I U VLASOTINCU Zatajila mehanizacija na -21

VANREDNO I U VLASOTINCU Zatajila mehanizacija na -21
Podeli:

Opština Vlasotince uvela je vanrednu situaciju na delu svoje teritorije, u brdsko-planinskom području, zbog potrebe da se angažuje dodatna mehanizacija na čišćenju snega.

Vanredna situacija uvedena je na području 24 od 58 mesnih zajednica i to u Lipovici, Komarici, Gunjetini, Aleksinu, Pržojnu, Lukačevu, Ćuovu, Jezdinu, Dobrovišu, Stranjevu, Gornjem i Donjem Prisjanu, Donjem Garu, Jakovljevu, Zlatićevu, Rajićevu, Krstićevu, Kozilu, Ravnom Delu, Brezovici, Samarnici, Gornjoj i Donjoj Lopušnji, Gradištu, Gornjem Dejanu, Borinom Dolu.

Angažovali smo mašine javnih i privatnih preduzeća i pojedinaca na čišćenju snežnih nanosa kako bismo puteve u brdsko-planinskom delu opštine učinili prohodnim. Za sada nema ugroženih žitelja u ovim selima, ali moramo da učinimo sve kako bi, ukoliko im bude potrebna pomoć, mogli da dođemo do njih”, kaže komandant Štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Zoran Todorović.

Deo mašina već se nalazi na terenu, a deo vlasnici pokušavaju da pokrenu jer je paljene motora na jutrošnjih -21 u Vlasotincu bilo veoma teško.

(Kraj)


Podeli:
  1. mrzim opstinare neradnike 8. januara 2017., 6:40 pm

    PAO SNEG 20cm i odma vanredna situacija , pa setite se onih smetova od 1m visine pre nekih 20tak godina , tad se niko nije zalio da mu kamion nece da upali ujutru zbog niske temperature. sacekajte leto tad ima da pale….

  2. Druže pa ti isti kamioni se i dan danas koriste, samo što su tada bili novi. A to nam je kupio onaj STARI što ovi današnji pričaju da je bio loš. Pa ovi današnji nisu sposobni da okreče i ofarbaju ono sto nam je STARI ostavio.

Comments are closed.