(VIDEO) Leskovac u ritmu bubnjeva: Počeo DRUM DUM FEST

(VIDEO) Leskovac u ritmu bubnjeva: Počeo DRUM DUM FEST
Podeli:

Leskovac je od večeras prestonica bubnjeva u okviru Drum Dum Festa, koji po sedmi put organizuje Udruženje muzičke komunikacije uz podršku Ministarstva kulture i grada Leskovca. 

Ritam bubnjeva je odjekivao centralnim ulicama Leskovca na defileu koji je simbolično otvorio dvodnevni festival koji je počeo pre sedam godina stidljivo, a danas je sveti gral bubnjara.

Drum Dum Fest je po svojoj koncepciji jedinstven na Balkanu, a kao i svake godine svoju pažnju poklanja najmlađima, u okviru bubnjarskih radionica na kojima će i ove godine predavati eminentni bubnjari, te kroz takmičarske delove koji nose naziv DDF kids i DDF teens.

Drum Dum u stilu Džejmsa Bonda (PROGRAM)

Sa svojim bendom nastupiće i Tanja Jovićević, jedan od najoriginalnijih vokala domaće muzičke scene. Za bubnjevima će biti Nikola Grozdanić. Bubnjarsku radionicu održaće Petar Radmilović, a posle defilea bubnjara nastupiće Cvetković–Nikičić kvartet. U Leskovac dolazi i bubnjar, perkusionista i kompozitor Miloš Branisavljević, koji će se takođe naći u ulozi predavača, a potom će se i predstaviti u revijalnom delu programa.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. E sad opet nek ih prekine milicija, a na roštiljijadu šaljite komunalci :)

  2. Leskovac treba da odredi zoni za sve ove manifestacije,da bi ljudi u centru mogli da imaju mir,a ne da imaju utisak kao da su čitavo leto u cirkusu,na vašaru…ili gde već. Dosta bre više,ulažite novac u nešto drugo,recimo razvoj grada,asfaltiranje puta do Vučja,sramota,još amo u Leskovcu postoji kaldrma na nivou čitave Srbija.

Comments are closed.