(VIDEO,FOTO) Policija sa pancirima i kalašnjikovima uhapsila sumnjivo lice

(VIDEO,FOTO) Policija sa pancirima i kalašnjikovima uhapsila sumnjivo lice
Podeli:

Pripadnici leskovačke policije danas su pod punom opremom blokirali Ulicu Ratka Pavlovića i deo od Biblioteke do Starog ureda u akciji hapšenja sumnjivog lica iz kriminogene sredine.

Hapšenje lica koje se skrivalo u jednoj od kuća, izvedeno je kao na filmu.

 

Najpre su policajci sa pancirima i kalašnjikovima zatvorlili ulice i stanarima sugerisali da ne izalaze iz kuća, a potom su za tren izvukli sumnjivo lice, toliko brzo da ni naše kamere nisu stigle da zabeleže taj trenutak.

U PU Leskovac su rekli da će zbog ovog hapšenja oglasiti kasnije.


Podeli:
 1. Ispada da je Leskovac kriminogena sredina .TZV .novinar .

  • pa ako znas ko tu zivi da znas da je kriminalac.ako je to taj za koga mislim da je jeste ima ga i u beloj knjizi mup-a,hapsen u sablji…

 2. Epa gospodo iz policije, najmanje sto od vas ocekujemo je da nas sto pre informisete o cemu se radi. U protivnom svi cemo ovo shvatiti kao farsu s ciljem da nam pokazete da nesto radite. Dakle ime i prezime „sumnjivog lica“ pa moze i sliku da imamo da znamo koga da se pazimo. Dakle ako nam pojasnite sta se tu desilo bicete predmet ismejavanja.

  7
  4
 3. Не, није кримогена средина“.Бранислав Нушић, Сумљиво лице, то је он?Кажем ја доктору Банету Вукашиновићу, тзв.новинару, узми нешто јаче од бенседина!ха😁😍ха.

  1
  6
 4. Sad ce i belanovacka veverica, a treci vec u “babnju”.

Comments are closed.