Više od 24 časa putuju do Grčke, noć proveli na asfaltu blizu Vranja

Više od 24 časa putuju do Grčke, noć proveli na asfaltu blizu Vranja
Podeli:

Beograđani, njih 90, među kojima ima i dece, koji su juče oko 11 sati krenuli i u grčko letovalište Evija, je oko ponoći sedam sati čamilo nasred puta u blizini Vranja, jer se njihov autobus pokvario, a putnička agencija sa kojom su krenuli na more ih je ostavila na cedilu.

Blic piše da su pu nastavili u toku noći, ali su već jutros ponovo stali – ovoga puta u Grčkoj, oko stotinu kilometara od granice sa Makedonijom.

Trenutno smo u Grčkoj na pumpi, čekamo ovde već pet sati da stigne autobus iz Beograda. Ceo put nije radila klima, preko noći smo tako putovali, ali počinju vrućine, pa sada čekamo drugi autobus iz Beograda“, kaže Đurđa, jedna od putnica, koja se javila redakciji „Blica“.

Niko iz agencije im nije ponudio bilo kakav smeštaj dok se autobus ne popravi, čak ni da ih odveze u obližnje Vranje, gde bi ga i sami mogli naći.

Žena koja nam je vodič je potpuno nezainteresovana. Pitali smo je zašto umesto majstora nisu poslali novi autobus za nas, a njen odgovor je bio da je to „odluka direktora i da je agenciji jeftinije da pošalje majstora, nego novi autobus„, ispričala je Jasminka.

Putovanje će se najverovatnije rastegnuti na više od celog jednog dana jer će na toj pumpi, kako im je najavljeno čekati još nekoliko sati, a do Evije imaju nešto više od 300 kilometara.

Opširnije na Blic.rs


Podeli:
  1. letovalista su gradovi na Eviji.
    0    0

Comments are closed.