Više od 300 pasa raznih rasa prodefilovalo na izložbi u Leskovcu

Više od 300 pasa raznih rasa prodefilovalo na izložbi u Leskovcu
Podeli:

Preko 300 izlagača iz raznih zemalja Evrope prisustvovalo je danas u Leskovcu na Međunarodnoj izložbi pasa svih rasa, 12. po redu.

U parku kod bivše Kinseske pijace okupio se veliki broj vlasnika pasa ali i običnih posmatrača koji vole životinje.

Izložbu je otvorio gradonačelnik Goran Cvetanović rekavši da druženje sa psima oslobađa stresa i prema brojnim naučnim istraživanjima, doprinosu opštem zdravlju čoveka.

Psi su naši prijatelji i naši branitelji, mi smo njihov život i ljubav. Oni će uvek biti nama verni i iskreni, do posljednjeg daha. Zato budimo dostojni njihove odanosti“, poručio  je gradonačelnik.

Fotografije preuzete sa zvaničnog gradskog sajta.


Podeli:
 1. Sve je tačno. Samo što se pasa i njihove pleminitosti setimo samo kada je izložba i kada se treba slikati sa njima. Tokom godine, oni su teret, opasnost i finansijski trošak. Verujem da gradonačelnik zaista voli pse i zato apelujem na njega i lokalnu samoupravu da zaista nešto korisno učini i za njih i za njihove vlasnike. Mislim da nije neki veliki trošak izdvojiti jedan deo prostora u gradu (recimo u parku u kojem je i održana izložba) , ogradititi ga, urediti i napraviti park za pse. Neki veći gradovi u Srbiji a gotovo svi u Evropi takav prostor već odavno imaju. Tako će biti zadovoljni psi, njihovi vlasnici a i oni koji ih se iz nekog razloga plaše.

  17
 2. Zasto niko nije objavio u medijima i na tv da ce biti izlozba vec ste vest objavili tek uvece kada je sve zavrseno! Mnogo dece je ostalo razocarano a i roditeljima zbog vaseg amaterizma!

  14
 3. Gledajući slike, ne mogu da a da ne primetim neka poznata lica u pozadini. Pa da li je moguće da se botovi zovu i na izložbu pasa?! Svaka manifestacija moga da bude ispraćena. Sve je forma, suština ne postoji!

  12
  1
 4. Nadam se da su dezinfikovali park nakon izložbe…

  7
  1
 5. Od botova ne vidimo pse

  12
 6. Koju čast ima ovaj pas na zadnjoj slici, ja mu zavidim, verujte mi da je dobio prosvetljenje, dodir svemoćnog, amin…

Comments are closed.