Više od vesti na Televiziji K-1

Više od vesti na Televiziji K-1
Podeli:

LESKOVAC – Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, životnih tema, problema koji muče Leskovčane i servisnih informacija, činiće okosnicu novog popodnevnog magazina koji od srede 12. oktobra kreće na gradskoj Televiziji K-1.

Domaćin emisije „Više od vesti“, svakog radnog dana od 17 časova, biće novinar Dragan Marinković, inače zamenik glavnog i odgovornog urednika Jugmedie.

Vesti su često kratke za priču, a potrudićemo se da građanima razjasnimo probleme koji ih muče, predložimo im kako da ih reše, često uz savete lekara, advokata ili nadležnih u institucijama koje rade u službi naših sugrađana. Ovo će biti svojevrsna „hronika juga“ jer ćemo se baviti i aktuelnim temama iz Vlasotinca, Lebana, Bojnika, Medveđe. Radujem se novim izazovima i saradnji sa kolegama sa ove televizije„, ističe Marinković.

Plan Televizije K-1 je, kako ističu u ovoj medijskoj kući, da gledaocima u sat i po vremena pokaže sve što ih zanima i ono što nisu ni sanjali da može da ih zanima.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Sve je na prodaju 10. oktobra 2016., 5:12 pm

  eto jos jedan drzac mikrofona kako ih te tamo zove Milica, jos jedna prodana dusa
  0  0
 2. pogledacu da vidim,mada nase televiyije me podsecaju na radio stanice na kojima se spiker vidi uzivo.Nikakav program,koncept,nikakvi gosti i emisije bez dobre serije i filma.Samo vesti reklame i oglasi.toliki grad toliko tema grad prebogat istorijom i poznatima,prelepa priroda..
  0  0

Comments are closed.