Više od vesti na Televiziji K-1

Više od vesti na Televiziji K-1
Podeli:

LESKOVAC – Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, životnih tema, problema koji muče Leskovčane i servisnih informacija, činiće okosnicu novog popodnevnog magazina koji od srede 12. oktobra kreće na gradskoj Televiziji K-1.

Domaćin emisije „Više od vesti“, svakog radnog dana od 17 časova, biće novinar Dragan Marinković, inače zamenik glavnog i odgovornog urednika Jugmedie.

Vesti su često kratke za priču, a potrudićemo se da građanima razjasnimo probleme koji ih muče, predložimo im kako da ih reše, često uz savete lekara, advokata ili nadležnih u institucijama koje rade u službi naših sugrađana. Ovo će biti svojevrsna „hronika juga“ jer ćemo se baviti i aktuelnim temama iz Vlasotinca, Lebana, Bojnika, Medveđe. Radujem se novim izazovima i saradnji sa kolegama sa ove televizije„, ističe Marinković.

Plan Televizije K-1 je, kako ističu u ovoj medijskoj kući, da gledaocima u sat i po vremena pokaže sve što ih zanima i ono što nisu ni sanjali da može da ih zanima.

Milica Ivanović


Podeli:

eto jos jedan drzac mikrofona kako ih te tamo zove Milica, jos jedna prodana dusa

pogledacu da vidim,mada nase televiyije me podsecaju na radio stanice na kojima se spiker vidi uzivo.Nikakav program,koncept,nikakvi gosti i emisije bez dobre serije i filma.Samo vesti reklame i oglasi.toliki grad toliko tema grad prebogat istorijom i poznatima,prelepa priroda..