Vladika Arsenije nagradio najbolje besednike

Vladika Arsenije nagradio najbolje besednike
Podeli:

Episkop niški, Vladika Arsenije, uručio je nagrade najboljim besednicima na četvrtom po redu takmičenju u besedništvu, ovog puta posvećenom Vladiki Nikolaju Velimiroviću.

Dvadesetoro njih pred prepunom salom i petočlanim žirijem takmičilo se i pokazalo da ume da besedi o raznim temama, a petočlani žiri sastavljen od profesora književnosti, književnika i predstavnika crkve, imao je tešku odluku da odabere  po tri najbolja takmičara. 

Dom kulture iz Vučja još jednom je uspešno organizovao takmičenje na kome su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola podeljeni u dve kategorije.

U kategoriji osnovaca pobednici su: Natalija Kostić iz OŠ Slavko Zlatanović iz Miroševca, Lazar Marković, OŠ Nikola Skobaljić  iz Velikog Trnjana i Andrija Mitrović iz OŠ Bora Stanković u Guberevcu, dok su najboljij srednjoškolci  Aleksandra Mladenović iz srednje ekonomske, Milica Ilić iz srednje medicinske, i Anđela Micić iz srednje ekonomske.

Organizator programa i koordinator takmičenja Nebojša Krstić zahvalio se na pomoći u organizaciji pokrovitelju takmičenja Gradu Leskovcu ali i salonu nameštaja 4M, restoranu Bistro, i crkvenoj opštini Vučje.

 


Podeli:
  1. Lepo sto nasu vrlu omladinu poducavamo fasizmom i to njenom najgorem obliku zvanom svetosavski nacionalizam.

    2
    1

Comments are closed.